Sezonul al treilea din The Umbrella Academy, în linie dreaptă: când apare, despre ce este vorba

Sezonul al treilea din The Umbrella Academy, în linie dreaptă: când apare, despre ce este vorba

Trailerul pentru sezonul al treilea din „The Umbrella Academy” a fost lansat, în mod netradițional, pe Twitter și oferă detalii interesante despre viitoarea acțiune din serial.

Seria cu supereroi, marca Netflix, se bazează pe romanele grafice cu același nume, scrise de Gabriel Bá și Gerard Way (My Chemical Romance) și spune povestea unui grup de foști eroi copii care se reunesc pentru a salva lumea. Cu două sezoane lansate, la activ, „The Umbrella Academy”, partea a treia, se va concentra pe pobestea din spatele Hotel Oblivion.

În rolurile principale îi putem vedea pe Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher și Justin H. Min.

Ce aduce nou sezonul al treilea din „The Umbrella Academy”

Sezonul al treilea din „The Umbrella Academy” „vine la pachet” cu câțiva membri importanți ai distribuției, inclusiv Justin Cornwell, Britne Oldford, Genesis Rodriguez, Cazzie David și Jake Epstein, care vor juca rolurile membrilor Academiei Sparrow, introdusă în discuție încă din sezonul al doilea. Din câte se pare, membrii Sparrow sunt mult mai bine antrenați decât cei de la Umbrella.

Noul sezon va include apariția lui Javon Walton, care a făcut furori în rolul fratelui mai mic al lui Fezco, Ashtray, în serialul de succes, pentru adolescenți, de la HBO, „Euphoria”.

Recent, cu ocazia festivalului de film SXSW, producătorul „The Umbrella Academy”, Steve Blackman, a împărtășit un mini-trailer pentru sezonul al treilea, pe Twitter.

Rămâne de văzut dacă, în noul sezon, cei din „Umbrella Academy” vor reuși să-și rezolve conflictele cu rivalii lor din „Sparrow Academy”. Firește, ne putem aștepta la multe alte surprize, pe parcurs.

Trailerul este unul scurt, de doar 17 secunde, dar oferă o perspectivă destul de amplă asupra viitoarei acțiuni.

Sezonul al treilea, din „The Umbrella Academy”, urmează să fie lansat oficial, pe Netflix, în data de 22 iunie 2022.

Citește și: