HBO îi liniștește pe fanii Friends din România: unde vezi The Reunion, show-ul care-i reunește pe actori după 17 ani

HBO îi liniștește pe fanii Friends din România: unde vezi The Reunion, show-ul care-i reunește pe actori după 17 ani

Friends: The Reunion are premiera pe 27 mai, iar cei de la HBO au anunțat că și fanii din România vor vedea episodul special, chiar dacă serviciul MAX nu e disponibil aici.

Serialul Friends se va reuni, la 17 ani de la ultimul episod, cu un show special. Protagoniști vor fi, evident, cei șase actori – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer. Nu vor fi singuri, însă, pentru că vor avea și invitați speciali.

Iată un teaser din show-ul care are premiera pe 27 mai, inclusiv în România.

Unde se vede Friends: The Reunion în România

După cum vezi, show-ul e pregătit pentru HBO Max, noul serviciu de streaming al companiei cu același nume. Numai că acest serviciu nu e, deocamdată, disponibil în România. Aici funcționează, însă, platforma HBO Go.

Iar reuniunea specială va fi disponibilă acolo. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook HBO România.

Reuniunea, așteptată de fanii din întreaga lume, a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei.  O sursă a declarat pentru Variety anul trecut că fiecare dintre ei urma să primească cel puţin 2,5 milioane de dolari pentru participarea la programul special.

„Friends: The Reunion” are şi invitaţi speciali: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon şi Malala Yousafzai.

Ben Winston a regizat programul şi a fost producător executiv împreună cu Kevin Bright, Marta Kauffman şi David Crane, care au lucrat la serial. Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry şi Schwimmer au fost de asemenea producători executivi.

În 2020, toate cele zece sezoane ale „Friends” au părăsit platforma Netflix pentru a fi disponibile pe HBO Max, în urma unei înţelegeri care a costat WarnerMedia, potrivit estimărilor, mai mult de 400 de milioane de dolari pentru drepturile asupra serialului.

Citește și: