25 mai 2022 | 10:36

Schimbarea Waze de care trebuie să știi, mai ales dacă ești fan Apple

ACTUALITATE
Schimbarea Waze de care trebuie să știi, mai ales dacă ești fan Apple

La cinci ani după ce Waze a adăugat pentru prima dată Spotify, aplicația de navigare Google acceptă, în sfârșit, Apple Music.

Începând de acum, poți folosi comenzile audio încorporate ale Waze pentru a reda, întrerupe și comuta între melodii din biblioteca Apple Music a iPhone-ului tău, conform Waze. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să comuți între aplicații atunci când încerci să conduci către o destinație în care nu ai mai fost înainte.

Înainte de anunțul acesta, Apple Music a fost, de fapt, ultima aplicație importantă de streaming muzical care nu includea integrarea cu Waze. De-a lungul anilor, Google a adăugat suport pentru o listă lungă de servicii mai mici, inclusiv Pandora, Deezer și iHeart Radio.

Înainte de acest anunț al Waze, era chiar posibil să asculți cărți audio și podcasturi prin integrări cu Audible și Stitcher. Toate acestea sunt în trecut acum. Și dacă ești abonat Apple Music și ai o pasiune pentru Waze, probabil că ești fericit că poți utiliza cele două aplicații împreună.

Waze te plimbă cu mașina timpului și introduce teme retro: de ce noua opțiune poate fi amuzantă pentru noi, românii

Waze îți arată, prin definiție, pe unde trebuie să mergi ca să ajungi la destinația dorită, ce trasee sunt mai ușor de practicat, unde stă ascunsă poliția, unde sunt ambuteiaje, dar și ce drumuri sunt blocate (din diverse motive).

Nu putem ști dacă atunci când a inventat noua opțiune, aplicația s-a gândit la România, însă în spirit de glumă, putem să bănuim că da. Este suficient să ne uităm un pic la starea șoselelor de la noi din țară și vom observa că ele arată, mai degrabă, ca unele din anii ’70 și ’80, cu diferența că, în acei ani ele erau noi.

Așadar, dacă ești șofer român și vrei ca starea șoselei pe care mergi să se potrivească cu tema Waze, află că gigantul îți dă acum această posibilitate, întrucât a introdus o serie de teme noi pe cale le poți folosi pe aplicația ta, instalată pe telefon.