31 mai 2022 | 12:18

Scene de groază în aeroportul din Timișoara. Un bărbat s-a plimbat cu un pistol în fața pasagerilor

ULTIMA ORĂ
Scene de groază în aeroportul din Timișoara. Un bărbat s-a plimbat cu un pistol în fața pasagerilor

Panică în Timișoara, luni seară. Un bărbat înarmat s-a plimbat nestingherit printre oamenii, pe aeroport. Forțele de ordine au intervenit de urgență și i-au pus cătușele. Potrivit primelor informații, se pare că bărbatul avea o armă de tip airsoft.

Alertă în Timișoara. Ce s-a petrecut pe aeroport

Suspectul în vârstă de 57 de ani care s-a plimbat pe Aeroportul Timișoara cu o armă la vedere a fost încătușat de un polițist de frontieră. După primele investigații, polițiștii au descoperit că arma era una de tip airsoft. Incidentul s-a petrecut luni seară în jurul orei 22.00, la intrarea în zona publică de Plecări Interne.

Bărbatul era îmbrăcat într-o uniformă de pază și protecție și consumase băuturi alcoolice. Acesta se plimbă prin parcare, prin față clădirii aeroportului, cu un pistol pe care îl ținea ostentativ, la vedere, într-un toc la brâu.

Unui polițist de frontieră i s-a părut suspect personajul și a vorbit cu el și a încercat să-l legitimeze. În acel moment, individul a dus mâna la armă. Fără să stea pe gânduri, polițistul a reacționat rapid, l-a imobilizat și l-a încătușat.

În momentul în care a fost legitimat, oamenii legii aveau să descopere că era vorba de o armă de airsoft de tip RUGER, neletală. Bărbatul mai avea asupra lui 33 de bile de plastic și 3 tuburi CO2.În urma incidentului, bărbatul a fost amendat cu 5.000 de lei.

Arma, pentru care nu se solicită autorizație de deținere, și bilele au fost confiscate.

Nu e singurul incident ciudat care s-a petrecut zilele acestea la Aeroportul din Timișoara. Săptămâna trecută, doi viţei de pe un câmp de la marginea Timişoarei au pătruns în incinta Aeroportului Internaţional Traian Vuia din Timişoara, ajungând până în faţa noului terminal de sosiri internaţionale, cea mai nouă poartă de intrare în oraş.

„De pe câmpul din apropierea parcării din zona terminalului de sosiri externe au intrat în zona publică două animale domestice, aparţinând, cel mai probabil, unui cetăţean din Ghiroda. Situaţia neprevăzută s-a derulat foarte rapid. Animalele au fost scoase în afara aeroportului de către agenţii noştri de securitate. Este un caz extrem de izolat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Timişoara.