Samuel L. Jackson, despre prestația Emiliei Clarke, în Secret Invasion: ce a declarat actorul

Samuel L. Jackson, despre prestația Emiliei Clarke, în Secret Invasion: ce a declarat actorul

Samuel L. Jackson a vorbit despre rolul pe care îl interpretează Emilia Clarke, în viitorul serial Marvel, „Secret Invasion”.

Actorul a lăudat modul unic de interpretate al actriței Emilia Clarke, în noul serial Marvel Cinematic Universe, „Secret Invasion”.

Deși, momentan, se cunosc suficiente detalii despre viitoarele filme și seriale marca MCU, „Secret Invasion” rămâne încă un mister pentru publicul larg. Tot ce știm este că acțiunea se va învârti în jurul lui Nick Fury (interpretat de Samuel L. Jackson) și al lui Talos (interpretat de Ben Madelsohn). Împreună, ei încearcă să pună capăt terorii instituite de Skrull, în cele mai înalte sfere ale universului Marvel.

Pe lângă cei doi actori, menționați anterior, în „Secret Invasion” vor mai juca Emilia Clarke (cunoscută publicului pentru rolul epocal din „Game of Thrones”), însă și reputata Olivia Coleman, nominalizată la premiile Oscar, de anul acesta, la categoria „Cea mai bună actriță într-ul rol principal”, pentru filmul „The Lost Daughter”.

Samuel L. Jackson, impresionat de prestația Emiliei Clarke, în „Secret Invasion”

Recent, Jackson a povestit despre experiența pe care a avut-o cu colegii săi de platou, în „Secret Invasion”. Deși acesta nu a dezvăluit ce rol va interpreta actrița în viitorul serial, el a descris performanța lui Clarke ca fiind „uimitoare”. În mod evident, Emilia Clarke are toate motivele de bucurie, de vreme ce nu e puțin lucru ca un mare actor să zică asta despre tine.

„Emilia este, pur și simplu, uimitoate. Ea e, până la urmă, Mama Dragonilor. E atât de mică. E ca o zână, vrei doar să o iei în brațe!”, a spus Samuel L. Jackson, despre Emilia Clarke.

Actorul a vorbit, de asemenea, și despre colaborarea pe care a avut-o cu Olivia Coleman, lăudând-o pe aceasta, în egală măsură.

Cu toate că, cel puțin inițial, fanii așteptau ca pelicula să fie lansată în 2022, ulterior s-a aflat că va trebui să așteptăm până în 2023.

Citește și: