Samsung vrea să concureze cu GeForce NOW și Stadia: ce pregătesc asiaticii

Samsung vrea să concureze cu GeForce NOW și Stadia: ce pregătesc asiaticii

Noul Gaming Hub oferă, de asemenea, acces rapid la jocurile din consolă.

Samsung își revizuiește interfața TV și caută să reunească multe dintre nevoile tale de jocuri într-un singur loc. Prin intermediul Gaming Hub, vei putea porni jocuri de consolă direct de pe ecranele de pornire ale televizorului, astfel încât să poți începe să te joci un pic mai repede.

În plus, poți accesa noul serviciu de streaming de jocuri de la Samsung din hub. Compania a tachinat cea mai recentă încercare de cloud gaming în octombrie. Practic, vei putea conecta controlere și căști terțe la televizoare compatibile, astfel încât s-ar putea să nu fie nevoie să ai nevoie de hardware suplimentar pentru a juca jocuri pe platformă.

Un nou rival pentru platformele consacrate

Potrivit unei imagini distribuite de Samsung, jucătorii pot accesa și alte servicii de streaming din hub, cum ar fi GeForce NOW de la Nvidia, Stadia și platforma de jocuri pentru PC Utomik. Microsoft a anunțat anul trecut că o aplicație smart TV pentru Xbox Game Pass este pe drum, așa că poate că va ajunge pe Gaming Hub la un moment dat.

Hub-ul va oferi recomandări de jocuri organizate cu ajutorul tehnologiei Samsung AI Gaming Hub. Cu noua Bară de jocuri, vei putea personaliza aspecte ale experienței tale, cum ar fi imaginile și setările. Folosind modul Zoom In, poți arunca o privire mai atentă asupra diferitelor părți ale ecranului, cum ar fi o mini hartă sau o intrare în jurnal. Între timp, vizualizarea multiplă ultra-largă îți va permite să urmărești o prezentare YouTube a unei secțiuni cu care s-ar putea să te confrunți.

Samsung ține cont de jucători și pe partea hardware. Lansează televizoare 4K și 8K cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz, care ar putea ajuta jocurile să arate mai fluid. GeForce Now a început să ofere o opțiune de 120 fps în octombrie.

Citește și: