Vești importante pentru fanii Samsung: ce telefon pregătesc asiaticii

Vești importante pentru fanii Samsung: ce telefon pregătesc asiaticii

Samsung ar trebui să dezvăluie seria Galaxy S22 în februarie 2022, iar modelul Galaxy S22 Ultra, în special, se conturează a fi un dispozitiv premium neobișnuit pentru gama Galaxy S.

Zvonurile arată că, pentru prima dată în istoria seriei emblematice, Galaxy S22 Ultra are un toc S Pen integrat pentru acei oameni cărora le poate lipsi Galaxy Note.

Vorbind despre productivitatea mobilă, Galaxy S22 Ultra s-ar putea lăuda cu 1 TB de stocare încorporată, care ar trebui să fie suficient chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori.

Ultima dată când Samsung a lansat un flagship cu 1 TB de stocare încorporată a fost la începutul anului 2019. Configurația mai scumpă Galaxy S10+ a venit cu 12 GB de RAM și 1 TB de stocare încorporată, deși pe atunci, memoria extensibilă era ceva comun în flagship-uri. Pe de altă parte, se așteaptă ca Galaxy S22 Ultra să nu aibă spațiu de stocare extensibil.

Telefoanele Samsung nu au avut 1 TB de stocare de la Galaxy S10+

Următorul flagship al Samsung cu etichetă Ultra ar trebui să poată înregistra videoclipuri 8K cu sistemul de cameră principal și videoclipuri 4K cu selfie shooter-ul. Fotografii pasionați de telefonie mobilă care s-ar putea să nu dorească să se bazeze prea mult pe stocarea în cloud vor gravita, cel mai probabil, spre modelul de 1TB, de dragul confortului.

În prezent, există o mână de telefoane de 1 TB – iPhone 13 Pro/Pro Max și așteptatul Realme GT 2 Pro.

Nu este clar dacă Samsung va include unele funcții centrate pe video cu varianta de 1TB – seria 13 Pro de la Apple poate captura ProRes – 4K la până la 30 fps cu 256 GB. Modelele de 512GB și 1TB și 1080p la 30fps pentru modelele de 128GB.

Prețurile pentru varianta Galaxy S22 Ultra de 1 TB sunt necunoscute, iar disponibilitatea ar putea fi limitată la anumite piețe și, eventual, doar la site-ul oficial Samsung.

Citește și: