Salarii de până la 5500 de lei și bonusuri pentru românii care știu o limbă străină: se lucrează și de acasă

Salarii de până la 5500 de lei și bonusuri pentru românii care știu o limbă străină: se lucrează și de acasă

Chiar dacă economia românească este măcinată de multiple crize, iar costul traiului de zi cu zi e din ce în ce mai piperat, piața muncii este performantă și continuă să ofere perspective optimiste celor ce au ambiția de a câștiga mai bine.

E drept că în România nu avem salarii foarte mari, dar dacă ai anumite competențe, calități, dacă știi în ce domenii vrei să activezi și ești pregătit pentru îndeplinirea anumitor sarcini pentru angajator, ai șanse să prinzi un job bine plătit, cu mult peste salariul mediu național.

De exemplu, un avantaj mare în această perioadă este să fii un cunoscător de limbi străine. Pe piața din România au intrat numeroase companii multinaționale, iar investitori globali continuă să ne aleagă pentru a-și deschide afaceri aici. Cei mai mulți recrutează forță de muncă locală pentru afacerile lor, dar în multe cazuri trebuie să știi să vorbești o limbă străină pentru a ocupa o poziție care să-ți satisfacă așteptările materiale pe care le ai.

Un exemplu în acest sens este Teleperformance România, subsidiară a grupului Teleperformance, un gigant mondial în outsourcing. Ei bine, compania recrutează oameni din România, dar vor să știi să comunici într-o limbă străină.

Firma are nevoie de peste 100 de vorbitori de limbi străine, iar salariile oferite sunt generoase!

Dacă vorbești fluent engleza și franceza, primești cel puțin 4.000 de lei net lunar, adică bani ce-ți rămân în buzunar!

În cazul în care te descurci foarte bine să comunici în germană și engleză, salariul crește considerabil și poți primi chiar și 5.500 de lei bani în mână, conform unei analize economica.net.

Bani mulți, dar și program flexibil – o ofertă pe care n-o poți refuza

Pe lângă salariile motivante, compania încurajează și flexibilitatea muncii, în sensul în care sunt disponibile joburi special create pentru românii care nu vor să meargă la birou zi de zi și preferă să lucreze de acasă.

Acesta este un beneficiu la care angajații români au început să țină foarte mult în ultimii doi ani de zile, iar firmele par tot mai deschise să-l ofere, pentru a atrage candidați, dar și datorită faptului că au constatat o creștere a productivității în urma aplicării acestui model de lucru.

„Teleperformance angajează remote 60 de oameni care stăpânesc germana şi au cunoştinţe avansate de engleză pentru poziţia de Customer Support Specialist. Candidaţii aleşi pentru aceste locuri de muncă vor primi venituri nete lunare de peste 5.500 de lei”, mai notează sursa citată.