Salarii de până la 5200 de lei în România, chiar și de la distanță: ce posturi sunt disponibile, ce trebuie să faci

Salarii de până la 5200 de lei în România, chiar și de la distanță: ce posturi sunt disponibile, ce trebuie să faci

Angajatorii din România sunt într-o concurență acerbă pentru angajați, în contextul uneia dintre cele mai agresive crize de personal din toate timpurile. Partea bună este că au crescut și salariile, partea mai puțin bună este că nu prea mai poți avea încredere în loialitatea angajaților.

Nu mai puțin de 5500 de lei net lunar poate câștiga un director operațional în cadrul Ok Group, după perioada de probă. Un consultant inovație din cadrul unei alte firme începe de la 5200 de lei net. Cunoștințele de limbi străine sunt de asemenea apreciate, un contabil care știe germană putându-se angaja pe 4900 de lei net.

Cum ajungi să câștigi 5000 de lei net, în România

Un dezvoltator și programator SQL Database începe în Cluj de la 4000 – 5000 de lei. Postul este în cadrul firmei ERP Concept Solutions SRL, iar candidatul ideal trebuie să fi absolvit studii superioare de specialitate – Informatică, Cibernetică sau Inginerie Economică, cu cunoștințe medii de engleză și abilități MSSQL și MySQL.

Postul de director operațional în cadrul OK Group este în București și vine la pachet cu un salariu net de 5500 de lei, după perioada de probă. De asemenea, necesită studii superioare, dar și o experiență în domeniul bancar, preferabil cu cel puțin trei ani de experiență pe un post de conducere. Este important de reținut că suma câștigată poate crește cu ușurință, deoarece leaga include un comision din profitul firmei. Printre beneficiile suplimentare se numără telefon, laptop și mașină de serviciu.

Nu în ultimul rând, pentru un salariu net de 5200 de lei lunar, există un post la distanță pentru consultanți inovație, în cadrul firmei Innovation Team Filiala A Kmce4u. Candidatul ideal are cel puțin studii de master, abilități de comunicare și o orientare spre învățare. Pe lângă salariu, există bonusuri de performanță. Lista sarcinilor este următoarea, conform anunțului de pe eJobs:

  • să identifice activităţile eligibile ale clienţilor firmei, pe baza criteriilor de eligibilitate (noutate, incertitudine tehnică, caracter de creativitate, caracter sistematic, caracter reproductibil);
  • să identifice cheltuielile eligibile asociate acestor activităţi.
  • să realizeze, plecând de la documentele brute transmise de către client, descrierea proiectelor de cercetare – dezvoltare desfăşurate de către clienţii firmei.