Reduceri masive pe Epic Game Store: ce merită cumpărat

Reduceri masive pe Epic Game Store: ce merită cumpărat

Asta fără să includ acel cupon pentru extra reduceri.

Vânzarea include peste 1.600 de jocuri și un cupon de reducere de 25%. Primul joc gratuit al Mega Sale este Borderlands 3, care va rămâne gratuit până pe 26 mai.

Evenimentul gigantic a Magazinului Epic Games a revenit, cu patru săptămâni de jocuri gratuite și multe vânzări la jocuri populare. Pe lângă o serie de reduceri la diferite titluri, în timpul Mega Sale, utilizatorii vor primi, de asemenea, un singur cupon de reducere de 25% pe care să îl folosească la un joc Epic Games Store la alegerea lor.

Mega reducere din Epic Games Store începe pe 19 mai și se va desfășura până pe 16 iunie. Reducerea va include reduceri de până la 75% la peste 1.600 de jocuri și suplimente, inclusiv Tiny Tina’s Wonderlands (20% reducere), Ghostwire: Tokyo (34% reducere), Final Fantasy 7 Remake Intergrade (29% reducere), Sifu (20% reducere) și Far Cry 6 (50% reducere).

Cuponul de 25% va fi disponibil pentru toți utilizatorii Epic Games Store. Odată ce faci o achiziție folosind cuponul, vei primi instantaneu altul pe care să îl utilizezi la următoarea achiziție. Aceste cupoane pot fi folosite numai pentru jocuri – fără DLC sau achiziții în cadrul jocului – atâta timp cât costă 14,99 USD sau mai mult înainte de taxe.

Investiții serioase

Sony a investit recent un alt miliard de dolari în Epic, care a anunțat finalizarea unei noi runde de finanțare în aprilie.

Producătorul PlayStation deținea deja un pachet minoritar în Epic, investind anterior 450 de milioane de dolari în producătorul Fortnite.

KIRKBI, holdingul și compania de investiții din spatele Lego Group, a investit, de asemenea, 1 miliard de dolari în Epic în cea mai recentă rundă de finanțare, care a fost concepută pentru a accelera ambițiile companiilor în spațiul metavers.

Epic și Lego au anunțat luna trecută că au intrat într-un parteneriat pe termen lung „pentru a modela viitorul metaversului, pentru a-l face sigur și distractiv pentru copii și familii”.

Citește și: