23 mai 2022 | 18:45

Produsele care fac senzație, dar la Lidl sau Kaufland nu le găsești. Cum îți bucuri copilul cu Bestmag.ro

Ghidul cumpărătorului
Produsele care fac senzație, dar la Lidl sau Kaufland nu le găsești. Cum îți bucuri copilul cu Bestmag.ro

La Lidl și Kaufland poți să găsești nenumărate produse, însă acestea au un minus. Magazinul Bestmag.ro este cel care poate oferi aceste produse pentru copilul tău, la cele mai bune prețuri.

Ldil, Kaufland, dar și alți retaileri beneficiază de foarte mulți clienți, însă varietatea lor de produse nu includ și produsele pentru copii. Magazinul Bestmag.ro s-a gândit să se axeze pe această nișă de clienți, astfel că oferă nenumărate produse pentru copii, dar și home&deco la prețuri avantajoase.

Iată câteva exemple care te vor determina să îți începi cumpărăturile online la acest magazin. Poți beneficia de un preț excepțional la jocul LEGO – Comandamentul mobil al poliției, fiind perfect pentru copiii care au înclinații tehnice, AICI.

De asemenea, poți cumpăra jocul interactiv care îi poate determina pe cei mici să se gândească la anumite situații sau emoții pe care le-au trăit în acel moment. Acest joc contribuie la exprimarea verbală și non-verbală a emoțiilor, la dezvoltarea memoriei și creativității, precum și a capacității de ascultare și a încrederii de sine. Accesează oferta AICI.

La Lidl sau Kaufland nu găsești aceste produse

Un alt joc de LEGO care arată magia uneia dintre cele mai vizitate capitale ale lumii, Londra, face acum parte din oferta magazinului Bestmag. Copilul tău poate surprinde esența arhitecturală a orașului reunind Galeria Națională, Coloana lui Nelson, London Eye, Big Ben și Tower Bridge, la un preț incredibil, AICI.

Tot la Bestmag poți alege pentru copilul tău setul de 100 de jocuri distractive și educative care propune copiilor cu vârsta de peste 6 ani să își folosească toate capacitățile minții pentru a rezolva într-un mod creativ, dar totodată amuzant sarcinile acestor jocuri.

În această carte, copii vor putea găsi jocuri de memorie, jocuri de mimică, jocuri de atenție, dar și activități care implică hârtia, creioanele colorate, jocuri cu mingea și multe alte activități distractive pentru cei mici. Oferta este valabilă AICI.

Poți profita de vremea bună și ieși în parc cu cel mic. Nu uita să iei cu tine setul de construcție care prevede un tractor cu remorcă, fiindu-i util în dezvoltarea aptitudinilor tehnice. Produsul se află la un preț imbatabil, AICI.