Dacă tot nu poți să pui mâna pe un PlayStation 5, aceasta este alternativa din LEGO

Dacă tot nu poți să pui mâna pe un PlayStation 5, aceasta este alternativa din LEGO

În cazul în care îți dorești un PlayStation 5, dar nu te ajută bugetul, e cazul să regândești situația și să vezi cum poți să rezolvi această problemă existențială. LEGO s-a putea să reprezinte soluția pentru tine.

Setul LEGO PS5 este creat de BrickinNick LEGO Builder, la o scară 1:1, și ar putea deveni realitate dacă proiectul LEGO Ideas va primi suficient sprijin din partea comunității. Rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla.

LEGO PS5 are șanse reale să devină realitate

Site-ul web licențiat de LEGO Group, LEGO Ideas, a fost creat cu peste un deceniu în urmă și se vrea a fi o modalitate prin care fanii să poată trimite proiecte care ar putea ajunge, în cele din urmă, pe piață. De altfel, aceasta nu este prima dată când o consolă PlayStation este propusă. Luna trecută, designerul RippleDrive a lansat o campanie LEGO Ideas pentru o replică PS2. Acest model are, în momentul de față, peste 1.500 de suporteri.

Mai mult, LEGO a anunțat că, în prezent, există peste 40 de astfel de seturi – doar 39 dintre acestea au fost puse în vânzare, până acum. Unele dintre acestea nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Spre exemplu, în această categorie intră DeLorean Time Machine, din „Back to the Future” sau Ecto-1, din „GhostBusters”.

De cealaltă parte a baricadei se află proiectul bazat pe serialul de comedie „Seinfeld”, care a fost un succes.

Câteva seturi bazate pe idei din jocuri video au primit, de asemenea, undă verde. Ne referim, în acest caz, la Minecraft Micro World și Sonic the Hedgehog Green Hill Zone, pe care LEGO le-a anunțat oficial la sfârșitul anului trecut.

Și iată că o altă construcție centrată pe jocuri are șansa de a ajunge în magazinele din întreaga lume.

BrickinNick a construit LEGO PS5 în 50 de ore, iar în alte 23 replica controlerului DualSense. Ambele ar putea deveni realitate prin intermediul LEGO Ideas.

Pentru ca proiectul să „vadă lumina zilei”, sunt necesare 10.000 de voturi, din partea comunității de suporteri.

Citește și: