24 iul. 2022 | 08:25

Poți câștiga 20.000 de dolari dacă joci Halo: ce trebuie să faci

ACTUALITATE
Poți câștiga 20.000 de dolari dacă joci Halo: ce trebuie să faci

Învinge jocul cel mai greu fără să mori și îți vei putea permite toată terapia de care ai nevoie după aceea.

Dacă ai mult timp și talent pentru Halo 2, s-ar putea să ai șansa de a câștiga o recompensă din cinci cifre. Tot ce trebuie să faci este să obții ceva ce nu s-a mai făcut niciodată în istorie.

Streamerul Charlie „Cr1tikal” White oferă 20.000 de dolari oricui poate termina Halo 2 Anniversary fără să moară pe nivelul de dificultate „Legendary All Skulls On” (LASO). Asta înseamnă un joc de dificultate maximă cu aproape fiecare modificator activat, ale cărui efecte variază de la „inamicii tăi au mai multă sănătate” până la „toți inamicii sunt invizibili acum”. Singurul modificator pe care trebuie să-l păstrați dezactivat este craniul „Envy”, care înlocuiește torța cu un sistem de camuflaj activ.

Mult noroc

Nu există nicio instanță înregistrată în care cineva să termine vreodată o astfel de cursă fără să moară. Chiar și finalizarea unei sesiuni LASO în timp ce moartea este permisă reprezintă o ispravă incredibilă, încercată doar de o mică minoritate dintre cei mai tari dintre jucătorii hardcore. White recunoaște în videoclipul său de provocare, că singurul care a fost aproape de a termina sesiunea a fost„Jervalin” care a menținut craniul „Envy” pornit – ceea ce înseamnă că Jervalin a avut avantajul de a putea deveni invizibil în orice moment.

Cr1tikal este însă optimist cu privire la provocare. „Face jocul aproape imbatabil”, recunoaște el în videoclipul său inițial cu provocare, „dar există posibilitatea, totuși”. Desigur, în acel prim videoclip, el a stabilit recompensa la 5.000 de dolari, dar lipsa concurenților l-a determinat în cele din urmă să o ridice la 20.000 de dolari.

Cr1tikal însuși mărturisește că nu poate trece de primele două camere ale lui Halo 2 urmând propriile reguli pentru provocare. Dar dacă ești un expert în Halo 2 merită să încerci.