Probleme pentru Halo Infinite: războiul dintre console și PC

Probleme pentru Halo Infinite: războiul dintre console și PC

Hackerii creează probleme importante pentru Halo Infinite.

Varianta multiplayer a lui Halo Infinite a fost lansată acum câteva săptămâni, dar FPS-ul free-to-play nu are un anti-cheat eficient și chiar începe să se arate. Jucătorii au postat clipuri pe rețelele sociale cu presupuși trișori care folosesc wallhack-uri, aimbots și multe altele.

Acum, jucătorii Halo de pe Xbox le cer dezvoltatorilor 343 Industries o opțiune pentru a dezactiva crossplay-ul, astfel încât să nu aibă de-a face cu jucătorii PC.

„Pe lângă ușurința de a juca pe consolă, evitarea trișorilor de pe computer a fost cel mai mare motiv pentru care nu mă joc pe computer”, a spus utilizatorul Reddit Meiie. „Acest lucru este foarte important și cred că dacă nu obținem această opțiune acum se va simți destul de tare, pentru jucătorii de pe consolă, să avem de a face cu trișorii care sunt în prezent pe PC.”

Problema oricărui joc online

Nu este prima dată când jucătorii de pe consolă au de-a face cu asta. Hackerii din Call Of Duty: Modern Warfare i-au făcut pe mulți să renunțe la crossplay, dar cel puțin aveau opțiunea de a intra în lobby-urile doar pentru consolă.

Este de remarcat faptul că, în jocurile ranked ale lui Halo Infinite, jucătorii pot alege dacă sunt grupați cu jucători folosind controlere sau mouse și tastatură. Totuși, poți utiliza un controler pe PC, așa că nu există nicio garanție că vei evita hackerii în acest fel.

Nu cred că e nevoie să spun asta, dar este obligatoriu ca un software anti-cheat să apară cât mai repede. Altfel, bucuria lansării jocului va dispărea foarte repede atât pentru jucători, cât și pentru dezvoltatori.

Este o adevărată rușine că unii oameni se întâlnesc cu acești hackeri, pentru că Halo Infinite este foarte distractiv. Mi-a plăcut foarte mult cât am apucat să joc până acum.

Citește și: