Piedone își spune oful din închisoare: „Două luni topite din viață. Nevinovat între pereții ăștia de beton”

Piedone își spune oful din închisoare: „Două luni topite din viață. Nevinovat între pereții ăștia de beton”

Fostul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, își plânge de milă în închisoare. După două luni petrecute în spatele gratiilor, condamnatul în „Dosarul Colectiv” speră să plece cât mai repede. Acesta le-a transmis fanilor săi din mediul virtual că suferă foarte mult de când stă închis, dar că încearcă să reziste. Fostul edil vrea să le demonstreze tuturor că este nevinovat și că face închisoare pe nedrept.

Piedone a răbufnit din închisoare

„Două luni topite din viață. Două luni de rugăciuni. Două luni de amar. Două luni de lacrimi văzute și nevăzute. Două luni fără sotie, fără copii, fără nepoți, fără prieteni. Două luni de dor. Două luni, nevinovat, între pereții ăștia de beton. Oamenii mei dragi, îmi este dor de voi. Am muncit mult în viață, ca să-mi croiesc drum bun.

Și l-am avut! Dar s-a întâmplat să țin umbrela atunci când a plouat cu năpasta! Și drumul vieții mele s-a umplut cu amar. Acum… s-a dus și munca, s-a dus și drumul. Îmi duc Crucea, așa cum mi-a fost hărăzit, și o să lupt în continuare. Vă rog să-mi scrieți, așadar, la adresa următoare: Penitenciarul Jilava, Str. Sabarului, Nr. 1. Să aveți bucurii în case, oameni buni! Cu dragoste și cu respect, Piedone, nevinovat”, a transmis Piedone pe Facebook.

Fanii au reacționat imediat

Urmăritorii lui Cristian Popescu Piedone de pe internet au sărit imediat cu reacții și comentarii de încurajare. Unii i-au transmis aprecierile, în timp ce alți fani au mărturisit că le este dor de „omul puternic, gospodar, cu suflet mare”. Mai jos redăm câteva dintre mesajele apărute pe pagina socială a fostului primar:

„Fiți puternic, domnule Piedone! Vă susținem și vă iubim!! Calde îmbrățișări de la Câmpia Turzii”
„Sa va ajute Dumnezeu sa treceți peste. Va sustin NEVINOVAT”
„Domnule primar, ne este dor de dumneavoastră. Ne este dor de omul puternic, gospodar, cu suflet mare. Acum treceți printr- o perioada grea fiind lipsit de libertate, și nevinovat. Sunt convinsă că și înainte , nu v-a fost ușor cu sabia deasupra capului . Vă așteptăm cu drag in sectorul nostru, pe care l- ați „ridicat” făcând din „imposibilul posibil”. Mult respect!” i-au spus internauții.
„Cei vinovați sunt liberi. Fiți puternic pentru că Dumnezeu îi va pedepsi, pe acei șarlatani”.
„Fiecare zi din viața noastră e frumoasă. Să ne rugăm de sănătate. Nu trebuie să vă consumați. Va trece și toate se vor aranja. Multă sănătate.Eu când eram la greu mă gândeam că alții sunt mai rău ca mine. Să ne gândim că unii nu au mâini, picioare sau sunt orbi.Va trece totul cu bine! Multă sănătate!”.

Fostul primar, condamnat definitiv în „Dosarul Colectiv”

Reamintim că fostul edil Cristian Popescu Piedone a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București (CAB) la patru ani de închisoare. Acuzația a fost pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. În prima instanță, acesta primise opt ani și șase luni de închisoare.