Cristian Popescu Piedone, primul mesaj din închisoare: „Ce fac șacalii? Petreceți și înjurați-mă”

Cristian Popescu Piedone, primul mesaj din închisoare: „Ce fac șacalii? Petreceți și înjurați-mă”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, condamnat definitiv la închisoare în Dosarul Colectiv, a transmis, sâmbătă, un mesaj din spatele gratiilor pentru „dușmanii” săi. Potrivit acestuia, persoanele care i-au întors spatele sunt numite „șacali” și „orci”, care petrec acum la aflarea veștii că edilul este la închisoare.

Cristian Popescu Piedone a transmis un mesaj din spatele gratiilor

Curtea de Apel bucurești a dat, joi, sentința finală pentru inculpații în dosarul Colectiv. Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4, a primit 4 ani cu executare, față de 8 ani și 6 luni, cât a fost pedeapsa pe fond. Joi seara, edilul a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Piedone a fost condamnat definitv, joi, de magistrații CAB la patru ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv. Politicianul este acuzat de abuz în serviciu. În plus, primarul a primit interdicție de a fi ales ori a ocupa orice funcție publică timp de cinci ani.

Ce le transmite „dușmanilor”

Aflat în Penitenciarul Rahova, edilul Cristian Popescu Piedone lansează mai multe acuzații. Pe pagina sa de Facebook a apărut un mesaj adresat „dușmanilor”, despre care spune că dansează și petrec „cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie”.

„Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării? Mi-au soptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie! Vă întreb, orcilor: Chiar credeti că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone?”, se arată în postarea edilului.

„Îmi dați energie și aici după gratii”

În continuare, Cristian Popescu Piedone spune că are încredere în cetățenii Sectorului 5, care „nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră”. Primarul are doar cuvinte de laudă la adresa lor, numindu-i „cerebrali și deștepți”.

„I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor? Ați gresit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că… nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi!…..Oamenii mei dragi, cei care mă îmbrățișați cu iubire și mă purtați în gânduri, vă multumesc! Vă simt! Îmi dați energie și aici după gratii! Cu dragostea VOASTRĂ voi trece si peste năpasta în care m-au azvârlit! Vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știti! Cu respect, Piedone NEVINOVAT (…)”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a lui Cristian Popescu Piedone.

Duminică, 15 mai, de la ora 16.00, susținătorii lui Piedone organizează un miting chiar în fața Penitenciarului Rahova, unde este edilul închis. Fanii săi susțin că este nevinovat, fiind condamnat pe nedrept.

Citește și: