Patru jocuri noi pe Netflix: care sunt acestea și cum ajungi să le joci

Patru jocuri noi pe Netflix: care sunt acestea și cum ajungi să le joci

După multele lovituri primite, în ultima perioadă, Netflix se chinuie să se ridice de jos și, mai ales, să-și reabiliteze imaginea știrbită de eșecul fără precedent, suferit recent. Așadar, gigantul de streaming lansează patru noi jocuri, în nișa sa specifică, destinată tuturor celor pasionați de gaming.

În primul rând, înainte să îți spunem care sunt cele patru jocuri noi de pe Netflix, poate că ar fi bine să știi că acestea vor trebui descărcate, ulterior, de pe Play Store și App Store, în funcție de telefonul pe care îl ai în dotare (iPhone sau oricare model pe Android). Cu alte cuvinte, Netflix te va redirecționa spre magazine, ca mai apoi, imediat ce le-ai descărcat, să le poți juca în cadrul contului tău.

Ce jocuri noi debutează pe Netflix

Primul din această listă este Exploding Kittens, jocul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, firește. De menționat că acest joc va fi strâns legat de un serial pe aceeași temă ce va fi lansat tot pe Netflix, anul viitor.

Dragon Up este al doilea titlu lansat pe Netflix, dezvoltat de East Side Games.

Mai mult, Netflix va găzdui și Townsmen: A Kingdom Rebuilt, joc dezvoltat special pentru gigantul de streaming de studioul german HandyGames. În mare, vorbim despre un joc oarecum clasic în care userul are posibilitatea de a construi un oraș medieval și, în paralel, se va chinui să crească nivelul de trai al locuitorilor acestuia.

Cei de la 11 Bit Studios vor da și ei o mână de ajutor Netflix, în încercarea sa de a-și recăpăta faima de odinioară, „punând la bătaie” un RPG cu numele de Moonlighter.

Până în prezent, poți juca în jur de 20 de jocuri pe Netflix, însă numai dacă folosești platformele mobile. Cu alte cuvinte, dacă obișnuiești să folosești serviciile gigantului pe desktop sau laptop, nu vei putea să te bucuri și de jocuri – cel puțin nu în momentul de față.

Citește și: