Orașul din lume care e locuit doar de femei tinere: aici ele „fac legea”

Orașul din lume care e locuit doar de femei tinere: aici ele

Știai că există un oraș care este locuit doar de femei? Mai mult decât atât, în această așezare, ele sunt cele care impun regulile cu privire la stilul de viață. Bonus la toate acestea, femeile au vârste cuprinse între 20 și 35 de ani! Poate fi locul ideal unde să-ți petreci vacanța ca burlac, nu-i așa?

Este vorba despre oraşul Noiva do Cordeiro, din sud-estul Braziliei. Comunitatea de aici e alcătuită din 600 de femei tinere, a căror vârstă, după cum specificam mai sus, e cuprinsă între 20 și 35 de ani.

Multe dintre ele sunt căsătorite, dar soții pot veni acasă doar în weekend

În această comunitate inedită, femeile impun propriile reguli. Este un matriarhat în toată regula. Mai mult, conform cutumei locale, deși unele dintre femeile de aici sunt căsătorite și au și copii, soții lor vin acasă doar în weekend. Cum așa? Păi, atât soții, cât și copiii de sex masculin care au împlinit 18 ani trebuie să muncească și s-și întrețină familia. Femeile îi trimit pe aceștia în alte localități pentru a câștiga pâinea de pus pe masă, iar aceștia pot reveni acasă doar la final de săptămână.

Cei de aici sunt de părere că acest stil de organizare aduce numai beneficii. Potrivit lor, lucrurile decurg mult mai bine cu femeile la conducere și sunt foarte mulțumiți de evoluția comunității lor, din toate punctele de vedere.

Sunt foarte uniți, desfășoară numeroase activități împreună și, în general, își petrec timpul ca și cum ar fi o mare familie.

Acest loc poate fi cu ușurință definit ca Paradis pentru oricare reprezentantă a sexului frumos, dacă ținem cont de faptul că femeile de aici își petrec marea parte a timpului doar între ele, înfrumusețându-se sau muncind pământul, activități ce sunt foarte recreative și atractive, în general, pentru femei.

„Oraşul nostru e mai frumos, mai organizat şi mult mai armonios cu femeile la conducere. Împărţim totul, chiar şi pământul pe care-l muncim. Nimeni nu se află în competiţie cu nimeni. Ne strângem să ne uităm la telenovele, ne împrumutăm haine şi ne vopsim unghiile. Toate visăm să ne îndrăgostim şi să ne căsătorim. Dar ne place să trăim aici şi nu vrem să fim nevoite să plecăm din oraş pentru a putea găsi un soţ”, a declarat Rosalee Fernandes pentru o publicaţie britanică.

Citește și: