Opera Crypto Browser vine pe iPhone: cum vrea să-ți facă viața mai ușoară

Opera Crypto Browser vine pe iPhone: cum vrea să-ți facă viața mai ușoară

Opera face un pas în față și aduce Opera Crypto Browser pe iOS, spre marea bucurie a utilizatorilor de iPhone, din întreaga lume.

De altfel, compania a anunțat recent că va face mutarea cu pricina, promițând, de asemenea, că va aduce această facilitate inclusiv pentru Windows și Mac, în paralel dezvoltând accesibilitatea pentru Web3.

În cazul în care ai și folosești un iPhone, află că, în acest moment, poți descărca Opera Crypto Browser (browser dezvoltat pe Web3, așa cum menționam anterior) direct din magazinul oficial Apple Store.

Ce poți face cu ajutorul Opera Crypto Browser, de acum încolo

Dacă nu ești familiarizat cu acest gen de browser, poate că vei fi interesat să știi că Opera Crypto Browser te ajută să accesezi atât NFT-uri, cât și aplicații descentralizate. Cu alte cuvinte, în jur de 7.000 (dacă nu și mai bine) de servicii bazate pe platforma de scalabilitate blockchain, Polygon. Aceasta construiește și conectează blockchain-urile compatibile, spre exemplu, cu Etherium.

Vestea cu adevărat bună este că acum devine mai ușor să cumperi monedă virtuală pe care, mai apoi, o poți depozita într-un portofel digital numai al tău. Portofelul este compatibil cu multe criptomonede, chiar și Bitcoin sau Etherium.

Opera Crypto Browser pune la dispoziția ta inclusiv o pagină din care te poți informa în legătură cu monedele digitale pe care le urmărești, printre care distribuția gratuită a acestora, cu scopul de a le folosi la marketing (airdrops), diverse evenimente sau chiar fluctuația de prețuri.

În cazul în care vrei să comunici cu prietenii tăi, dar nu vrei să deschizi alte aplicații, tot aici vei avea un serviciu integrat de chat, compatibil cu Telegram, WhatsApp sau chiar Facebook Messenger.

Mai mult, browser-ul promite să-ți ofere securitatea de care ai nevoie, prin intermediul unui VPN solid. Mai ai parte, în plus, de AdBlock, dar și Tracker Blocker.