06 dec. 2022 | 18:04

„Nu suntem siguri ce este”. Misterul structurii de 80 de metri apărute pe plajă a nedumerit autoritățile

ACTUALITATE
„Nu suntem siguri ce este”. Misterul structurii de 80 de metri apărute pe plajă a nedumerit autoritățile

O structură misterioasă îngropată în nisip a fost descoperită pe o plajă din Florida, oficialitățile negăsind un răspuns despre ce ar putea fi. Structura început să iasă la suprafață după ce două uragane au lovit comitatul Volusia la începutul acestui an.

Pare a fi o structură din lemn și arată ca niște bucăți de lemn care ies din plajă pe o distanță de aproximativ 80 de metri. A fost descoperită în weekendul de Ziua Recunoștinței de către cei care se aflau pe plajă, a declarat Captain.

El a spus că un arheolog va vizita plaja pentru a examina structura.

„Nu suntem siguri ce este”

Eroziunea de pe plajă a fost „fără precedent”, a declarat Tammy Malphurs, adjunctul șefului Volusia Beach Safety. „Nu am mai văzut acest tip de eroziune de foarte mult timp”, a spus ea. „Sunt pe plajă probabil de 25 de ani și este prima dată când am văzut-o expusă”.

„Nu suntem siguri ce este”, a spus Malphurs despre structură.

Uraganul Ian, încadrat în categoria a patra, a lovit Florida pe 28 septembrie, în timp ce uraganul Nicole a ajuns în stat pe 10 noiembrie. Aceste uragane și uraganul Fiona au avariat pe scară largă părți din Florida și Puerto Rico.

După ce Nicole a ajuns pe uscat, guvernatorul Ron De Santis a declarat că furtuna va fi mai puțin semnificativă decât Ian, dar va avea totuși un impact – în special în Volusia County, situat chiar deasupra locului unde furtuna a ajuns oficial pe uscat.

„Aceasta nu este, evident, o furtună la fel de semnificativă precum uraganul Ian, dar venind după aceea, vedeți comunități, în special în zona Volusia County, care au avut parte de acea eroziune pe coastă”, a declarat DeSantis în timpul unei conferințe de presă. „Acest lucru a pus în pericol unele dintre aceste structuri, iar ei au lucrat din greu pentru a se asigura că toată lumea este în siguranță”, potrivit CBS News.

Alte zone ale statului, cum ar fi Broward County, au raportat, de asemenea, o eroziune extinsă a plajelor după Nicole.