Vestea zilei de la ING Bank: o ofertă care nu există la Banca Transilvania sau Raiffeisen

Vestea zilei de la ING Bank: o ofertă care nu există la Banca Transilvania sau Raiffeisen

Știm cu toții faptul că românii au un simț foarte dezvoltat al proprietății și că visul multora dintre ei este acela de a-și cumpăra propria locuință. Ei bine, pentru aceia care sunt clienți ai ING Bank, există mari șanse ca dorința lor să se îndeplinească anul acesta, deoarece banca vine cu o ofertă greu de refuzat.

Toți clienții ING Bank trebuie să știe că, până la 15 martie 2022, pot beneficia de o reducere de 0,3 puncte procentuale la dobânda pentru creditele ipotecare.

Conform explicațiilor oferite de reprezentanții băncii, aceasta de la 3,26% şi poate ajunge la cel mult 3,76% pentru creditul ipotecar cu dobândă variabilă, respectiv 4,19% şi 4,69% pentru creditul ipotecar cu dobândă fixă, în funcţie de alegerea unei asigurări de viaţă şi a vechimii relaţiei cu ING.

Veștile bune nu se opresc aici

ING a decis să ofere această posibilitate cât mai multor clienți interesați de contractarea unui astfel de împrumut, așa că oferta nu se adresează numai creditelor noi, ci și clienţilor care au pornit deja procesul de obţinere a unui credit cu banca şi încă nu l-au finalizat.

„Deşi am putea crede că împrumuturile ipotecare au o rată mare de răspândire în rândul populaţiei, ultimul studiu pe care l-am realizat împreună cu Mercury Research ne arată că, din totalul populaţiei adulte, 88% dintre persoane nu au avut niciodată un credit ipotecar sau imobiliar, 5% au avut şi l-au închis, şi doar 7% au în prezent un credit de acest tip. Nici în rândul populaţiei bancarizate procentele nu sunt cu mult diferite, unde 86% nu au avut niciodată şi 9% au în prezent un credit ipotecar sau imobiliar.

Astfel, prin această ofertă ne dorim să venim în sprijinul persoanelor care doresc să îşi achiziţioneze o locuinţă cu o dobândă avantajoasă atât pentru cei care doresc un credit cu dobândă variabilă, cât şi pentru cei care preferă mai multă predictibilitate, prin ING 7FIX cu dobândă fixă pentru primii şapte ani de credit.” , spune Roxana Cristea, Lending Tribe Lead, ING Bank România.

Potrivit previziunilor conturate de analiștii pieței imobiliare pentru 2022, se pare că prețurile locuințelor, fie ele case sau apartamente, vor continua trendul ascendent, pe care l-am resimțit puternic, cu toții, în 2021. De vină pentru scumpiri vor fi, desigur, aprecierile de pe piețele internaționale de energie, dar și costul mai crescut al materialelor de construcție.

Citește și: