Noul OnePlus 10 Pro, o rușine: cum s-a făcut bucăți, în urma unui test simplu

Noul OnePlus 10 Pro, o rușine: cum s-a făcut bucăți, în urma unui test simplu

OnePlus 10 Pro a fost lansat pe piața chinezească în ianuarie, iar de curând a primit o nouă versiune Panda White. Telefonul nu a ajuns încă pe nicio piață din afara Chinei, dar există zvonuri că acest lucru se va întâmpla în curând.

Noul flagship este o îmbunătățire semnificativă față de predecesorul său, aducând cel mai recent chipset Qualcomm, încărcare mai rapidă și un ecran LTPO de a doua generație cu o rată de reîmprospătare adaptivă și mai flexibilă.

OnePlus 10 Pro a picat testul

10 Pro vine cu un ecran LTPO 2.0 AMOLED de 6,7″ cu rezoluție 1440p. Panoul acceptă o rată de reîmprospătare adaptivă oriunde de la 1 Hz la 120 Hz, iar panoul LTPO de a doua generație îi permite să scadă frecvența cadrelor în și mai multe cazuri, sporind viața bateriei.

Între timp, YouTuber-ul Zack de la JerryRigEverything a decis să treacă OnePlus 10 Pro printr-un „test de durabilitate”, care include unele zgârieturi și ardere a ecranului, precum și un test de îndoire.

Se confirmă că părțile laterale ale telefonului sunt fabricate din aluminiu, la fel ca și butoanele. Chiar dacă nu există o evaluare oficială, slotul pentru cartela SIM are o garnitură de protecție împotriva apei. Testul de ardere merge și el așa cum era de așteptat, ecranul AMOLED durează aproximativ 40 de secunde până când este prăjit de o flacără directă de la o brichetă.

Dar apoi, vine dezastrul. Nu numai că OnePlus 10 Pro eșuează testul de îndoire, ci este și foarte prost construit. Asigură-te că vizionezi videoclipul până la sfârșit pentru a vedea cum se rupe, efectiv, în jumătate.

Mai întâi crapă spatele telefonului, când acesta este îndoit din față și apoi, când este îndoit din spate, pur și simplu se sparge. Acest lucru nu s-a întâmplat foarte des în ultimii ani și, deși acest test este extrem.

Cu siguranță nu vrei să-ți pui OnePlus 10 Pro-ul în buzunarul din spate al blugilor și să te așezi.