OnePlus 9RT, cel mai nou telefon smart: cu ce impresionează, cât costă și de ce merită banii

OnePlus 9RT, cel mai nou telefon smart: cu ce impresionează, cât costă și de ce merită banii

OnePlus 9RT este, în ciuda numelui, un upgrade mare față de 9R. Și este destul de diferit de modelul de bază OnePlus 9. Acesta este un dispozitiv nou-nouț.

În primul rând, am să mă refer la afișajul de 6,62″. Acest ecran Samsung E4 AMOLED are o rezoluție de 1.080 x 2.400 pixeli care suportă HDR10+ și oferă moduri de culoare sRGB și P3.

Afișajul oferă o rată de reîmprospătare ridicată, 120 Hz, plus o rată de eșantionare tactilă de 600 Hz pentru reacții instantanee. În ceea ce privește capabilitatea sa în materie de jocuri, acesta include feedback haptic „4D” și trei antene Wi-Fi poziționate în jurul telefonului pentru o recepție neîntreruptă.

În al doilea rând, camera are o configurare unică. OnePlus 9R a moștenit camera de la 8T, dar 9RT amestecă și combină elementele. Astfel, camera principală este de 50 MP și folosește senzorul Sony IMX766. Acest senzor de 1 / 1,56″ are elemente moderne precum DOL-HDR. Pixelii săi de 1,0 µm sunt așezați în spatele unei obiectiv f /1,8 și pot fi blocați 4 în 1. În mod ciudat, înregistrarea video este limitată la 4K 60 fps.

Camera cu unghi ultra larg de 123 ° are un senzor mai modest de 16 MP și un obiectiv f /2.2. Există, de asemenea, o cameră macro de 2 MP aici. În același timp, camera din față are un senzor IMX471 de 16 MP și poate înregistra videoclipuri 1080p 30 fps folosind funcția de stabilizare electronică.

Când va fi lansat 9RT

Bateria are două celule de 4.500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 65W. Cu toate acestea, portul USB-C este cablat numai pentru transferul de date USB 2.0. Acest lucru contează dacă folosești dispozitive externe, cum ar fi un monitor.

Telefonul are un cititor de amprente încorporat pe afișaj. De asemenea, difuzoare stereo cu suport Dolby Atmos. Este un telefon 5G cu două cartele SIM, acceptă și Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 și NFC.

OnePlus 9RT va începe precomanda în China. Prețurile încep de la 445 de euro. În Europa, modelul de bază a fost de 700 euro.

Din păcate, OnePlus nu a dezvăluit dacă și când 9RT va fi disponibil în altă parte.

Citește și: