22 nov. 2022 | 11:55

Noi personaje în Indiana Jones 5: cine va juca rolul fiicei lui Indy, în următorul film

ACTUALITATE
Noi personaje în Indiana Jones 5: cine va juca rolul fiicei lui Indy, în următorul film

O  nouă imagine din Indiana Jones 5 dezvăluie personajul interpretat de Phoebe Waller-Bridge.

Pentru prima dată după Regatul Craniului de Cristal, Harrison Ford se întoarce în rolul arheologului purtător de bici pentru un al cincilea film Indiana Jones, care nu are, în prezent, un titlu oficial.

Reamintim că echipa Playtech.ro s-a aflat la evenimentul D23 Expo, care a avut loc în Anaheim, California, la începutul lunii septembrie. În cadrul evenimentului, Harrison Ford a prezentat, în premieră, o primă secvență din noul film. Ceea ce vă putem spune este că noul Indiana Jones nu va duce lipsă de umorul cu care ne-a obișnuit deja.

Ce știm, până acum, despre viitorul film Indiana Jones

La începutul acestui an, producătorul Indiana Jones 5, Frank Marshall, a dezvăluit primele detalii despre personajul lui Waller-Bridge, spunând că aceasta se va metamorfoza în fiica lui Indy, Helena.

Recent, Empire a scos la interval prima imagine oficială a Helenei, în Indiana Jones 5 (poți vedea fotografia în antetul acestui articol).

Au fost, de asemenea, împărtășite câteva detalii suplimentare despre personaj. Waller-Bridge a descris-o pe Helena ca fiind o enigmă, în timp ce Mangold a „pictat-o” ​​mai mult ca pe o femeie fatală.

Acțiunea din Indiana Jones 5 are loc în 1969, în timpul apogeului spațial și îl va împinge pe Indy într-o luptă cu simpatizanții naziști.

Cu toate acestea, multe detalii despre personajul lui Waller-Bridge rămân sub cheie, în afară de numele ei, relația cu Indy și că ea va juca un rol esențial în poveste.

Având în vedere că Helena a fost descrisă, de asemenea, drept „un mister și o minune”, clasicele întorsături neașteptate de scenariu sunt, probabil, inevitabile pentru fiica lui Indy.

Desigur, această nouă imagine din Indiana Jones 5 ne-o arată pe Helena, dar pe baza a ceea ce Waller-Bridge și Mangold au descris, se pare că personajul va fi unul complex și, în mod sigur, unul carismatic. Cu alte cuvinte, mai mult decât o poză.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele