Netflix dezvăluie trailerul oficial Knives Out 2: când vei putea vedea Glass Onion: A Knives Out Mystery pe Netflix, cu Daniel Craig

Netflix dezvăluie trailerul oficial Knives Out 2: când vei putea vedea Glass Onion: A Knives Out Mystery pe Netflix, cu Daniel Craig

La scurt timp după anunțarea datei de lansare, pe 23 decembrie, Netflix a dezvăluit trailerul oficial Knives Out 2 – Glass Onion: A Knives Out Mystery. Încă o dată, Rian Johnson a adunat o distribuție plină de vedete pentru cel mai recent proiect al său, incluzându-i pe Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson și Dave Bautista.

Daniel Craig s-a întors pentru a conduce Glass Onion: A Knives Out Mystery, în rolul excentricului detectiv privat Benoit Blanc, în timp ce este atras de un nou mister care implică moartea cuiva invitat de miliardarul tehnologic Miles Bron într-o vacanță în Marea Mediterană.

Glass Onion: A Knives Out Mystery va fi lansat pe Netflix, pe 23 decembrie

Anticiparea a fost mare pentru un sequel la Knives Out, de când primul film a debutat cu numere puternice de box office și a strâns recenzii excelente, asigurând trei nominalizări la Globul de Aur și o nominalizare la Oscar, făcându-l pe Benoit Blanc (Craig David) să fie detectivul privat favorit de fani. Curiozitatea a crescut și mai mult atunci când Netflix a achiziționat drepturile pentru două sequel-uri Knives Out, într-o licitație majoră de 469 de milioane de dolari, ambele avându-i pe Craig și Johnson care revin în rolurile lor.

Filmările pentru prima continuare, Glass Onion: A Knives Out Mystery, au început la scurt timp după licitație, timp de trei luni în Marea Mediterană, iar acum publicul primește prima privire asupra filmului. Cu câteva luni mai rămase până la sosirea sa, Netflix a dezvăluit trailerul și posterul oficial Knives Out 2. Trailerul oferă o privire mai profundă asupra mult așteptatei continuări a misterului crimei, inclusiv revenirea lui Craig la personajul său nominalizat la Globul de Aur. Poți vedea trailerul mai jos.

Deși încă își păstrează o mare parte din intrigă, trailerul Glass Onion: A Knives Out Mystery împărtășește câteva informații cu privire la ce să ne așteptăm de la noul film. A fost deja dezvăluit că grupul de suspecți și potențiale victime au fost aduse în Marea Mediterană de personajul lui Norton, videoclipul indicând aparent că grupul a fost invitat pentru un joc de crimă-mister.