Netflix bagă reclame „la greu”: ce trebuie să știi, dacă ai abonament la ei, veste proastă

Netflix bagă reclame

Netflix, una dintre cele mai puternice și populare platforme de streaming din lume, vine cu o veste destul de proastă pentru mulți utilizatori.

Se lansează „Netflix Basic with Ads”. Este vorba despre o versiune de abonament cu reclame. Utilizatorii vor avea acces la conținutul video al platformei, dar se vor simți ca și cum se uită la televizor. Practic, atunci când le va fi lumea mai dragă, se vor trezi invadați de spoturi publicitare.

Noua versiune va începe să fie disponibilă încă din luna noiembrie a acestui an, în anumite țări din lume, precum Statele Unite, Australia, Brazilia, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Coreea, Mexic, Spania și Regatul Unit. Utilizatorii de aici vor putea folosi noul tip de abonament începând cu data de 3 noiembrie 2022!

Important de precizat este că prețul pentru această versiune a abonamentului Netflix diferă de la o țară la alta. Ca referință, utilizatorii din Statele Unite ale Americii vor suporta un cost de 7 dolari pe lună, ca să se uite la filmele Netflix cu reclame.

Ceva mai puțin vor plăti utilizatorii din Italia, pentru care costul abonamentului va fi de doar 5,5 euro pe lună.

Cât de stresant va fi să vezi filme pe Netflix, cu reclame?

Ei bine, știm cu toții cât de enervant este să te uiți la un film și fix în momentul în care acțiunea era mai interesantă și tu erai cu sufletul la gură, să apară un moment publicitar.

Exact asta se va întâmpla pe Netflix, care și-a propus să lanseze aproximativ 4-5 minute de reclame pe oră. Nu este foarte mult, dacă stăm bine să ne gândim, însă cu siguranță această oferă nu se compară cu relaxarea și confortul de care ai parte în versiunea fără reclame a abonamentului.

Poți să decizi singur care este momentul ideal să iei o pauză pentru a merge să-ți mai pregătești un castron cu floricele de porumb, dar dacă vrei să faci economie, și acest serviciu îți poate fi de folos, mai ales dacă ești genul de cinefil foarte captivat de ceea ce vezi și tinzi să te uiți ore în șir fără niciun pic de pauză.