Mythic Quest a primit o dată oficială de lansare: când vezi sezonul 3, pe Apple TV+

Mythic Quest a primit o dată oficială de lansare: când vezi sezonul 3, pe Apple TV+

Cu toate că, poate, a trecut prea mult timp de când nu ai mai primit vești despre acest serial, în curând vei afla ce se va întâmpla, în continuare, în Mythic Quest – și avem inclusiv o dată de lansare a noului sezon.

Apple a dezvăluit că sezonul cu numărul trei din seria de comedie va debuta pe Apple TV+, în data 11 noiembrie. În concluzie, dacă ești un fan al serialului, nu mai ai chiar atât de mult de așteptat până să vezi ce se va întâmpla în continuare.

Ce știm, până acum, despre Mythic Quest

Ce-i drept, nu există prea multe detalii legate de modul în care ar putea evolua intriga, însă ceea ce știm este că noile episoade urmăresc impactul unei schimbări de studio. Și, desigur, te poți aștepta la glume legate de tehnologie, unele de ultimă oră. Se poate spune că există o reinterpretare creativă a ceea ce înseamnă NFT.

Serialul cu și despre „tocilari” îl are pe Rob McElhenney în rolul lui Ian, dar și pe Charlotte Nicdao în rolul lui Poppy. Producția a atras atenția încă de la primul sezon, nu doar pentru că a făcut din dezvoltarea jocurilor un subiect acceptabil pentru televiziune, ci și pentru legătura sa cu această industrie. În cazul în care nu știai, Ubisoft este implicat „până la gât” în producție, alături de Lionsgate și 3 Arts Entertainment.

Așa cum este lesne de înțeles, Apple nu se lasă mai prejos și are pregătită o serie de lansări de sezon care sună foarte bine.

Spre exemplu, a doilea sezon al producției despre spioni, Slow Horses, sosește în data 2 decembrie, în timp ce antologia despre imigranți, Little America, va continua pe 9 decembrie.

Apple s-a dat peste cap să rămână în top, așadar a investit în multe seriale ce se află, în momentul de față, în faza de dezvoltare. Chiar și așa, Ted Lasso rămâne cel mai iubit serial al gigantului de streaming.