Ce știm despre viitorul serial Apple TV +, al lui Vince Gilligan, creatorul Breaking Bad și Better Call Saul: cine va juca rolul principal

Ce știm despre viitorul serial Apple TV +, al lui Vince Gilligan, creatorul Breaking Bad și Better Call Saul: cine va juca rolul principal

Apple TV+ a primit șansa de a se asocia cu ca mai nouă producție venită de la creatorul Breaking Bad și co-creatorul Better Call Saul, Vince Gilligan.

Conform deadline.com, Rhea Seehorn, cunoscută publicului pentru rolul său din Better Call Saul, va juca rolul principal. Proiectul nu are un titlu deocamdată, dar a primit o comandă de două sezoane, într-o primă instanță.

rhea-seehorn-serial-nou-better-call-saul
Rhea Seehorn va juca rolul principal în noul serial al lui Vince Gilligan

Cei de la Apple TV+ s-au arătat extrem de entuziasmați de noua idee, de vreme ce serialele precedente ale lui Gilligan au făcut istorie.

Ce a mărturisit Vince Gilligan despre noul său proiect

„După 15 ani, m-am gândit că este timpul să iau o pauză de la portretizarea personajelor aparent negative… și cine este mai eroic decât geniala Rhea Seehorn? Este timpul ca ea să aibă propriul serial și mă simt norocos că am ocazia să lucrez la el cu ea”, a spus Gilligan.

„Și ce simetrie frumoasă… să fii reunit cu Zack Van Amburg, Jamie Erlicht și Chris Parnell! Jamie și Zack au fost primii doi oameni care au spus da la Breaking Bad, cu ani în urmă. Au construit o echipă grozavă la Apple, iar minunații mei parteneri de lungă durată de la Sony Pictures Television vor fi și ei prezenți. Sunt foarte încântat”, a adăugat acesta, conform sursei menționate anterior.

Ca de obicei, Gilligan nu a divulgat detalii despre premisa viitorului său serial. Totuși, ceea ce se știe este că, de data aceasta, accentul nu va mai fi pus pe traficul de droguri, ca în cazul Better Call Saul sau Breaking Bad.

Fiind unul dintre cei mai cunoscuți creatori de televiziune ai generației sale, Gilligan a produs executiv Breaking Bad de la AMC, care a câștigat două premii Emmy pentru cel mai bun serial dramatic, dar și co-producător al spinoff-ului Better Call Saul, care a „înhățat” până în prezent 46 de nominalizări la Emmy, șapte dintre ele numai anul acesta, inclusiv pentru cel mai bun serial dramatic. Gilligan a primit, de asemenea, mai multe nominalizări la Emmy pentru The X-Files.