Musk „taie și spânzură” la Twitter: cine a mai fost concediat. „Nimeni nu mai are încredere în nimeni din cadrul companiei”

Musk

Cel puțin trei angajați Twitter care au supraviețuit concedierilor în masă ce au redus forța de muncă a companiei Twitter la jumătate au fost concediați după ce au răspuns pe Twitter la o postare a lui Musk.

Unul dintre ei este Eric Frohnhoefer, care a răspuns la tweet-ul lui Elon Musk în care se scuza pentru că Twitter este lent în multe țări.

„Aplicația realizează > 1000 de RPC-uri prost grupate doar pentru a reda o cronologie de acasă!”, a scris Musk.

Frohnhoefer a răspuns că, după șase ani de lucru pe Twitter pentru Android, poate spune că declarația lui Musk „este greșită”.

Musk l-a întrebat apoi care este numărul potrivit și ce a făcut pentru a repara Twitter pentru Android, care a fost „super lent”.

El a răspuns cu munca pe care a făcut-o echipa sa pentru aplicație și a enumerat câteva motive pentru care este lentă: „În primul rând, este plin de funcții care sunt puțin utilizate. În al doilea rând, am acumulat ani de datorii tehnologice, deoarece am tranzacționat viteză și funcții. În al treilea rând, petrecem mult timp așteptând răspunsurile rețelei”.

Pe cine a mai dat afară Musk de la Twitter

Schimbul lor de replici a continuat, iar când un utilizator i-a spus lui Frohnhoefer că ar fi trebuit să-și informeze șeful în privat, el a răspuns: „Poate ar trebui să pună întrebări în privat. Poate folosind Slack sau e-mail”.

După aceea, Musk a informat toată lumea pe Twitter că Fronhoefer a fost concediat.

Fostul inginer de aplicații Twitter a declarat pentru Forbes că nu a primit nicio comunicare de la Twitter cu privire la concedierea sa și că laptopul său „doar s-a oprit”. El a adăugat că „nimeni nu mai are încredere în nimeni din cadrul companiei”. Fostul angajat al Twitter a mai spus că, înainte ca Musk să preia conducerea, „oamenii erau mai deschiși și simțeau că pot critica constructiv, iar acum clar nu este cazul”.

Un alt inginer pe nume Ben Leib a fost, de asemenea, concediat, a confirmat Bloomberg. Leib a răspuns, de asemenea, la același tweet de scuze al lui Musk, spunând că, în calitate de fost „conducător tehnologic pentru infrastructura timeline la Twitter”, noul lor proprietar habar nu avea despre ce vorbește. De asemenea, Sasha Solomon, un lider tehnologic al companiei, care a răspuns la același tweet – ulterior, și ea a fost concediată.

Au existat schimbări masive la Twitter după ce Elon Musk a achiziționat oficial compania. El i-a concediat imediat pe directorii săi de top, inclusiv pe CEO-ul Parag Agrawal, și a ordonat concedieri în masă care au dus la pierderea locurilor de muncă a aproximativ 50% dintre angajații rețelei de socializare.

Twitter a lansat, de asemenea, abonamentul Blue de 8 USD pe lună, care a oferit tuturor celor care pot plăti acces la verificarea instantanee. Cu toate acestea, obținerea bifei albastre a dus la creșterea uzurparei identității și a conturilor false cu aspect legitim pe site.