Wil Wheaton, despre lipsa sa din „Star Trek: Picard”: ce a spus actorul care îl interpretează pe Wesley Crusher

Wil Wheaton, despre lipsa sa din „Star Trek: Picard”: ce a spus actorul care îl interpretează pe Wesley Crusher

Wil Wheaton (Wesley Crusher, în „Next Generation”) a răspuns știrilor recente ce făceau referire la reuniunea așteptată de public, din „Star Trek: Picard”. sezonul al treilea (și final).

Mai exact, această reuniunea se va întâmpla, însă fără Wesley Crusher.

În prezent, cel de-al doilea serial live-action de la Paramount+, în ceea ce privește franciza Star Trek, își desfășoară sezonul al doilea, cel mult așteptat. După ce a fost amânat de pandemia de coronavirus, sezonul 2 din „Picard” a avut premiera la începutul lunii martie și i-a aruncat rapid în acțiune pe amiralul Jean-Luc (Sir Patrick Stewart), dar și pe membrii actualului său echipaj. O aventură interesantă cu incursiuni în timp.

Până acum, fanii au fost martorii apariției unor personaje precum Q (John De Lancie) și Guinan (Whoopi Goldberg), dar, evident, serialul are intenția să păstreze cele mai mari surprize pentru final.

Până acum, știm că Jonathan Frakes, LeVar Burton, Michael Dorn, Gates McFadden, Marina Sirtis și Brent Spiner vor avea cu toții roluri substanțiale în „Star Trek: Picard”, unii fiind deja prezenți și acum.

Fanii „Star Trek” s-au declarat imediat entuziasmați de vești, dar mulți au observat că lipsește cineva din anunț: mai exact Wil Wheaton nu a fost inclus pe lista absolvenților TNG care se întorc pentru sezonul 3 din „Picard”

Reacția lui Wil Wheaton, un regal de bun simț

La scurt timp după ce știrea a fost făcută publică, Wheaton a vorbit despre viitoarea reuniune din „Picard”, pe site-ul său. El și-a împărtășit entuziasmul față de perspectiva de a-și vedea familia TNG reunindu-se și, de asemenea, a recunoscut că a fost surprins de câți oameni au fost supărați de absența aparentă a lui Wesley.

„Am citit pe internet, la fel ca și voi, și văd că mulți dintre fanii mei tocilari sunt la fel de încântați să vadă TNG redistribuit. De asemenea, am văzut o mulțime de oameni – mult mai mulți decât mi-aș fi imaginat vreodată – exprimându-și consternarea că Wesley nu face parte din noua distribuție. Împărtășesc o parte din tristețea ta, am motivele mele pentru asta, dar aleg să mă concentrez, în schimb, asupra bucuriei de a-mi revedea familia reunită”, a scris Wil Wheaton.

Citește și: