Primele NFT-uri Star Trek, gata de lansare: când te vei putea bucura de ele

Primele NFT-uri Star Trek, gata de lansare: când te vei putea bucura de ele

Dacă ai tânjit ani de zile după un NFT Star Trek oficial, acum este șansa ta să-ți îndeplinești dorința, întrucât acestea sunt gata de lansare.

Paramount și Recur lansează primul lot de NFT Star Trek prin Paramount.xyz, într-o vânzare ce va ține 24 de ore, începând cu data de 9 aprilie. În ciuda viziunii futuriste a francizei, experiența va fi familiară cumpărătorilor din blockchain.

Cu alte cuvinte, vei cheltui 250 dolari pe un pachet din „Sezonul 0”, ca mai apoi să obții nave Star Trek unice, construite folosind un algoritm special, personalizat. Ce faci cu ele mai departe? E simplu: le poți etala, te poți lăuda cu ele, sau le poți vinde altor fani Star Trek, la fel de împătimiți ca tine. Vor fi puse la bătaie 20.000 de articole în această primă etapă, cu încă 2.000 „de rezervă”.

Vor exista, de asemenea, stimulente pentru achiziții înainte de vreme – tot ce trebuie să faci este să fii pe fază. Proprietarii de nave personalizate vor primi NFT-uri pentru membrii echipajului, înainte de lansarea amplă a Sezonului 1. La rândul lui, Sezonul 2 îți va permite să utilizezi acel echipaj pentru misiuni, într-un joc de tip play-to-earn.

Primele NFT ale Star Trek se bazează foarte mult pe stimulente

Oferta Star Trek face parte dintr-o strategie mai amplă Paramount de a oferi NFT-uri în „francizele cheie”. Nu fi surprins dacă vezi cum cele din CSI sau Indiana Jones scad în valoare.

Rămâne de văzut dacă strategia va funcționa, de vreme ce, trebuie să recunoaștem că fanii înfocați ai Star Trek fac parte dintr-o nișă și nu sunt, nici pe departe, atât de numeroși ca cei ai altor francize (spre exemplu „Star Wars”).

Piața NFT este încă tânără, iar industria se confruntă frecvent cu escrocherii, spam și alte probleme asemenea. Cu toate astea, are șanse reale ca, pe viitor, să-și perfecționeze sistemul astfel încât să reglementeze tot ce nu funcționează corespunzător acum.

Citește și: