Microsoft se axează pe jocuri: ce funcție nouă primește browserul Edge

Microsoft se axează pe jocuri: ce funcție nouă primește browserul Edge

Edge se luptă cu adevărat pentru acel titlu de browser pentru jocuri.

Microsoft are jocurile în cloud ferm pe site-urile sale cu serviciul său Microsoft Xbox Cloud Gaming. Pentru a lucra cu acesta și alte servicii de streaming, compania a lucrat pe cealaltă parte a streamingului cu browserul său Edge.

Am auzit pentru prima dată despre creșterea Clarity de la Microsoft în noiembrie anul trecut, dar nu am auzit prea multe despre ajutorul de streaming până la începutul acestei luni. Cu câteva săptămâni în urmă, Microsoft a anunțat că funcția va veni în browserele sale Edge și, conform Bleeping Computer, este deja lansată pentru toți utilizatorii.

Caracteristica Clarity Boost este tehnica Microsoft de a clarifica un joc transmis în flux pentru a încerca să facă imaginea să pară de o calitate mai bună. Întotdeauna se pierd unele date la streaming, probabil că este menit să compenseze acest lucru. Sună ca un filtru de scalare și ascuțire a imaginii, care este în conformitate cu rezultatele testelor LifeWire atunci când comparăm jocurile cu și fără Clarity Boost.

Un browser pentru streaming de jocuri

Desigur, în exemplele folosite de Microsoft Clarity Boost care face o treabă bună, ceea ce poate fi cazul, dar conform acestor teste, ar putea fi o setare de la joc la joc. Dacă observi că unele lucruri nu arată așa cum te-ai aștepta în timp ce transmiți pe Edge, ar trebui să te uiți în setări pentru a vedea cum sunt setate preferințele tale.

Alături de Clarity Boost, Microsoft oferă și modul Edge Efficiency pentru a ajuta în continuare la performanța jocurilor. Acest lucru oprește celelalte procese ale browserului în timp ce te joci, ceea ce este inteligent, având în vedere că probabil că se întâmplă multe în culise, care nu trebuie să se întâmple atunci când redai în flux un joc. Această funcție există de ceva vreme, dar cele două ar trebui să funcționeze bine împreună pentru a aduce mai multă putere jocurilor transmise în flux.

Având în vedere că totul este Microsoft, este posibil ca funcțiile Edge să funcționeze cel mai bine cu serviciul Xbox Cloud Gaming. Acestea fiind spuse, acestea sunt îmbunătățiri generale de streaming, așa că ar trebui să vedem beneficii în alte servicii precum GeForce Now de la Nvidia. S-ar putea să nu fie browserul ales de toată lumea pentru multe sarcini, dar Microsoft Edge cu siguranță lucrează pentru a se poziționa ca un browser pentru streaming de jocuri.