02 aug. 2022 | 12:55

Michael Keaton nu s-a uitat niciodată la vreun film Marvel sau DC până la capăt: care este motivul

ACTUALITATE
Michael Keaton nu s-a uitat niciodată la vreun film Marvel sau DC până la capăt: care este motivul

Actorul care l-a interpretat pe Batman, în 1989, Michael Keaton, explică de ce nu a văzut niciodată un film complet Marvel sau DC.

Keaton a jucat rolul celebrului personajul Bruce Wayne/Batman, în filmul omonim regizat de Tim Burton, în 1989, precum și în continuarea Batman Returns, din 1992. A părăsit franciza înainte de a treia continuare planificată, Batman Forever, în care a fost înlocuit de Val Kilmer. Tot atunci, Joel Schumacher i-a luat locul lui Burton.

Keaton se pregătește acum să revină în rolul lui Batman, în The Flash, de anul viitor, cu Ezra Miller în rolul principal, alături de alte staruri DC care revin în rolurile lor, inclusiv Ben Affleck, tot în rolul lui Batman, Michael Shannon, în rolul generalului Zod și Antje Traue, în rolul lui Faora.

De asemenea, Keaton s-a alăturat recent și MCU, jucând rolul lui Adrian Toomes/Vulture, în Spider-Man: Homecoming, precum și în Morbius, de la Sony. Keaton pare să-și pună din nou pelerina pentru filmul Batgirl, de la HBO Max, cu Leslie Grace în rol principal.

Ce a spus Michael Keaton despre filmele Marvel și DC

Vorbind cu Variety, Keaton recunoaște că, deși acum face parte atât din MCU, cât și din DCEU, nu a vizionat niciodată integral vreun film Marvel sau DC. Actorul a ținut să explice că nu desconsideră filmele realizate de cei doi giganți, ci doar că nu are prea mult timp pentru așa ceva.

„Știu că oamenii nu cred asta, că n-am văzut niciodată o versiune întreagă a vreunuia dintre acele filme, vreun film Marvel sau altul. Și nu spun că nu mă uit la asta pentru că sunt prea înțelept, crede-mă! Nu e asta. Doar că am multe de făcut. Încep să mă uit la ceva și trag rapid concluzia că este un film bun. De exemplu, mă uit la trei episoade, dar mai am și alte chestii de făcut!”, a declarat Michael Keaton.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele