Mercedes publică noi imagini: cum o să arate EQE în interior

Mercedes publică noi imagini: cum o să arate EQE în interior

Mercedes-Benz a dezvăluit primele imagini ale interiorului viitorului său SUV electric EQE și, după cum poți vedea, există un ecran digital destul de mare.

Această mașină este, în mod evident, versiunea SUV a berlinei EQE și, la fel ca restul, va avea opțiunea de a avea incorporat acel „Hyperscreen” gigant, care fixează trei ecrane sub un „ecran lat” gigant, care se întinde dintr-un capăt în altul.

Înainte de această dezvăluire, Mercedes a publicat imagini cu interiorul cabinei, un interior despre care spune că „a fost digitalizat constant”. Include un MBUX Hyperscreen disponibil opțional. Întregul panou de instrumente este un ecran lat suprem, iar ecranele de înaltă rezoluție se îmbină aparent perfect sub un singur capac de sticlă.

Un design elegant

Orificiile exterioare dominante au un design de turbină. Constructorul s-a axat pe contrastul dintre mecanica de precizie de înaltă tehnologie și lumea digitală a afișajului din sticlă. Secțiunea frontală a consolei centrale se unește cu panoul de instrumente și este independentă în spațiu. Banda de aerisire din cockpit este continuată vizual în ușile din față. Un grup de control plutitor cu deschidere a ușii și comenzi pentru scaune integrate preia interpretarea funcțională a elementelor de altădată pur decorative.

Avantgarde precum și materialele și culorile tradiționale conferă interiorului o atmosferă aparte, susține Mercedes. Cinci combinații de culori coordonate subliniază sentimentul generos de spațiu. SUV-ul EQE este cufundat într-o lume progresivă și luxoasă a culorilor, cuprinzând tonuri calde și reci.

Un element de garnitură hibrid „adună căldura lemnului cu răceala tehnică a aluminiului real”. Decorul într-un finisaj cu aspect de relief 3D antracit, pe de altă parte, prezintă pigmenți metalici fini. Elementul ornamental tăiat cu laser iluminat din spate cu modelul Mercedes-Benz creează, de asemenea, o ambianță specială, spune Mercedes.

SUV-ul EQE, varianta multifuncțională a berlinei executive EQE, își sărbătorește premiera mondială pe 16 octombrie 2022.

Etichete: