Mașină scăpată de sub control în Bihor. O femeie și un minor au murit pe loc, alte două victime sunt la spital

Mașină scăpată de sub control în Bihor. O femeie și un minor au murit pe loc, alte două victime sunt la spital

Un accident foarte grav a avut loc, luni seară, pe DJ 764, în localitatea bihoreană Budureasa. O mașină în care se aflau patru persoane, printre care doi copii, a intrat într-un stâlp de electricitate. În urma impactului, un băiat de 14 ani și o femeie de 45 de ani au murit pe loc. Celelalte două victime au fost transportate la spital.

Tragedie rutieră în Bihor. O mașină a intrat într-un stâlp

Tragedie în județul Bihor. În urma unui accident rutier petrecut la ieșirea din satul Budureasa, două persoane și-au pierdut viața, iar alte două au ajuns la spital, au precizat comisarul-șef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, și dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor, pentru presa locală.

Două persoane și-au pierdut viața, alte două au ajuns la spital

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin numărul unic 112, despre producerea unui accident grav în Budureasa. Când au ajuns forțele de intervenție la fața locului, doi dintre pasageri, o femeie și un minor, se aflau în stop cardio-respirator. Doctorii și pompierii militari paramedici au efectuat manevre de resuscitare în cazul celor două victime, dar nu au mai putut fi salvate, fiind declarat decesul acestora.

Victimele se aflau în stop cardio-respirator

Celelalte două persoane (o femeie și un copil de 10 ani) au primit îngrijiri medicale, apoi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea. Toți patru se aflau într-un autoturism care a părăsit carosabilul și a lovit un stâlp de electricitate. Au acționat mai multe echipaje de intervenție (poliție, pompieri, SMURD, ambulanțe).

 „În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul producerii evenimentului, doi dintre pasageri, o femeie și un minor, se aflau în stop cardio-respirator. Echipajele medicale și pompierii militari paramedici au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul celor două victime, însă, din nefericire, femeia și copilul nu au mai putut fi salvați, medicul declarând decesul acestora”, a transmis sergent-major Alina Butaci, de la ISU Crișana.

Intervenție în forță a pompierilor

Iar „celelalte două victime (o femeie și un copil de 10 ani) au fost asistate medical și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea”, a completat aceasta. Au diferite răni, dar sunt în stare stabilă.

La locul producerii accidentului au fost mobilizate două echipaje de pompieri militari din cadrul Secţiei Beiuş, cu ambulanţă tip B2 SMURD a subunităţii şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, o autospecială cu medic de urgenţă şi patru echipaje SAJ.

Citește și: