Magazinul care dă fiori Lidl și Kaufland vinde produse la 5 lei. Noua surpriză pentru toți clienții, unde îl mai găsești acum

Magazinul care dă fiori Lidl și Kaufland vinde produse la 5 lei. Noua surpriză pentru toți clienții, unde îl mai găsești acum

Atunci când mergem la cumpărături, avem tendința de a căuta, aproape din instict, magazinul cu prețurile cele mai mici. Iar dacă produsele pe care le vizăm căstă 5 lei (echivalentul aproximativ al sumei de 1 euro) cu atât mai bine, mai ales în contextul devalorizării galopante a leului, din ultima perioadă, fenomen care se vede direct în prețurile de la raft.

Retailerul german Tedi a deschis al doilea magazin în România, după ce, ulterior, a inaugurat un altul în Baia Mare. De data aceasta, magazinul se va deschide la Pașcani, ceea ce marchează o oarecare premieră, de vreme ce, dacă este să fim totalmente sinceri, în localitățile mici mai greu se întâmplă un astfel de eveniment, majoritatea retailerior preferând, de regulă, să-și cimenteze teritoriul în orașele mai mari, înainte de a migra și spre cele mai mici.

Conform informațiilor, se pare că Tedi nu se va opri aici, având intenția de a deschide și alte magazine cu produse de 5 lei, în viitorul aproapiat, următorul oraș pe listă fiind, cel mai probabil, Timișoara.

Tedi, magazinul în care fiecare produs costă 5 lei

Ce-i drept, în acest magazin nu vei găsi literalmente de toate, însă ai șanse reale de a cumpăra papetărie, articole de do-it-yourself, cosmetică, drogherie, bricolaj, artizanat, jucării, accesorii pentru cadouri și petreceri, produse destinate animalelor de companie, decorațiuni diverse, birotică, rechizite, etc. Fiecare dintre aceste produse, vândute en-detail, va costa 5 lei.

Potrivit retailerului german, în prezent se caută și alte locații pentru deschiderea de noi magazine destinate celor care nu își permit să cheltuie mulți bani, atât în orașe, cât și în mediul rural. Acest lucru va genera, evident, și multe locuri noi de muncă.

Tedi are și câteva condiții pe care le impune, pentru a-și deschide noi magazine, după cum urmează: clădire deja existentă, situată într-o zonă pietonală ori chiar un spațiu deja amenajat într-un centru comercial existent, 20.000 de locuitori per localitate (cu excepția zonelor turistice), 650 de metri pătrați zonă de vânzare, dar și cam tot pe atât pentru depozitare.

În prezent, Tedi deține reprezentanțe în Croația, Austria, Spania, Cehia, Polonia, Marea Britanie, Germania, Slovacia, Slovenia, Croația – iar acum și în România.

Citește și: