Lansare Xiaomi 12, la Viena: evenimentul în care clasicul austriac s-a împletit de minune cu cele mai noi trenduri din tehnologie

Lansare Xiaomi 12, la Viena: evenimentul în care clasicul austriac s-a împletit de minune cu cele mai noi trenduri din tehnologie

Gigantul chinez a lansat, joi, 31 martie 2022, noua serie Xiaomi 12, la Viena. Un eveniment de la care, așa cum era de așteptat, redacția PlayTech.ro nu avea cum să lipsească.

Lansarea celor mai noi gadget-uri Xiaomi a avut loc la Palatul Hofburg, în cadrul unui eveniment fastuos care a pus produsele într-o lumină cu totul aparte.

Trebuie menționat că, înainte de lansarea regională, amintită anterior, am primit în teste noul Xiaomi 12, pentru a-mi face o idee mai clară despre cum se mișcă, ce știe să facă și, mai ales, cum se prezintă unul dintre cele trei telefoane lansate de Xiaomi.

Review-ul complet pentru Xiaomi 12 poate fi citit aici.

Cum a fost la Viena, la lansarea seriei Xiaomi 12

Așa cum era firesc, am pornit spre Viena cu noul Xiaomi 12 în buzunar, gata să explorez și celelalte produse lansate de companie. În cadrul evenimentului au fost prezentate, într-o primă instanță, cele trei telefoane: Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, dar și Xiaomi 12x, însă nu înainte de vizionarea unui scurt moment artistic, menit să desăvârșească eleganța noilor terminale. Pentru că da, pot spune că toate cele trei telefoane sunt elegante și, așa cum am menționat în review, par create pentru un segment aparte de populație – cu alte cuvinte, dacă pui accentul pe rafinament, s-ar putea să-ți fi găsit telefonul perfect.

În plus, dacă ești pasionat de fotografie, dar ești sătul/sătulă să cari în orice situație greoiul DSLR după tine, s-ar putea să apreciezi senzorul de 50 MB, cu o diafragmă generoasă care îți ușurează misiunea pe timp de noapte, bașca echipat cu tehnologia ProFocus, menită să-ți urmărească subiectul mai ceva ca serviciile secrete, atunci când se află în mișcare.

Pe scurt, cel mai bun compromis între calitate și eleganță, totul desăvârșit de design, dar și de dimensiunile reduse suficient pentru a putea cuprinde telefonul cu o mână.

Xiaomi 12 și Xiaomi 12 Pro – lansare regională la Viena

Ba mai mult, conform fotografiilor expuse în antreul palatului, cele trei telefoane par capabile de a imita aproape la perfecție fotografia profesionistă, în cazul în care știi câteva trucuri cu lumini și umbre, pe care le poți aplica pe subiectul tău într-un studio foto sau chiar afară.

Expoziție foto realizată cu telefoanele din gama Xiaomi 12 / lansare regională la Viena

Imediat după, a urmat rândul seriei de smartwatch-uri de la Xiaomi, continuând astfel linia fină a gamei cu Xiaomi Watch S1 Active și Xiaomi Watch S1.

lansare regională la Viena

În cele din urmă, într-o prezentare care, probabil, ar fi trebuit să fie un pic mai scurtă, au fost arătate publicului cele mai recente căști bluetooth in-ear de la Xiaomi, Buds 3 și Buds 3T Pro, cu 360 de grade surround și funcție de noise reduction care, spre marea mea uimire, chiar funcționează, comparativ cu așteptările inițiale. 

Xiaomi Buds 3T Pro / lansare regională la Viena

Și pentru că toate aceste produse au fost lansate oficial, iată de unde le cumperi în România:

  1. Xiaomi 12 Pro (12+256GB) 5.199,00 lei + Xiaomi Watch S1 gratuit; Ofertă disponibilă la partenerii autorizați din România: MI-HOME.RO, MI STORE, Orange, Vodafone, Telekom, Digi, Altex, Emag, Flanco, Cel.ro, PC Garage, evoMag;
  2. Xiaomi 12 (8+256GB) 4.199,00 lei + Xiaomi Watch S1 Active gratuit; Ofertă disponibilă la partenerii autorizați din România: MI-HOME.RO, MI STORE, Orange, Vodafone, Telekom, Digi, Altex, Emag, Flanco, Cel.ro, PC Garage, evoMag;
  3. Xiaomi 12X (8+128GB) 3.199,00 + Xiaomi Buds 3 gratuit; Ofertă disponibilă la partenerii autorizați din România: MI-HOME.RO, MI STORE, Altex, Emag, Flanco, Cel.ro, PC Garage, evoMag.
  4. Xiaomi Watch S1; culori: Silver, Black; 1.149,99 lei, la partenerii autorizați din România: MI-HOME.RO, Xiaomi Store Sun Plaza, Orange, Altex, Emag, Flanco, Cel.ro, PC Garage, evoMag
  5. Xiaomi Watch S1 Active; culori: Space BlackMoon WhiteOcean Blue; 849,99 lei; la partenerii autorizați din România: MI-HOME.RO, Xiaomi Store Sun Plaza, Orange, Altex, Emag, Flanco, Cel.ro, PC Garage, evoMag
  6. Xiaomi Buds 3T Pro; culori: Gloss White, Carbon Black; 749,99 lei; la partenerii autorizați din România: MI-HOME.RO, Orange, Altex, Emag, Flanco, Cel.ro, PC Garage, evoMag
  7. Xiaomi Buds 3; culori: Gloss White, Carbon Black; 549,99 lei; MI-HOME.RO, Orange, Altex, Emag, Flanco, Cel.ro, PC Garage, evoMag.
Citește și: