Lungmetrajul „Bob’s Burgers” e gata de lansare: când îl vedem și unde

Lungmetrajul „Bob's Burgers” e gata de lansare: când îl vedem și unde

20th Century Studios lansează trailerul oficial al filmului „Bob’s Burgers”, oferind primele detalii asupra a ceea ce ar urma să se întâmple în lungmetrajul bazat pe faimoasa serie animată.

Așteptarea fanilor pare să fi luat sfârșit: filmul bazat pe animația de succes „Bob’s Burgers” este gata de lansare. Ba mai mult, avem și un trailer proaspăt lansat, din care putem să vedem câteva spoilere referitoare la turnura pe care o va putea lua acțiunea noului film ce va fi lansat în cursul acestui an.

Cu un scenariu scris, în mare, de Loren Bouchard, comedia muzicală animată ar putea să fie doar prima reprezentație a aventurilor „Bob’s Burgers”, transpuse pe marele ecran. Animația spune povestea familiei Belcher, care se trezește în ipostaza de a rămâne fără afacerea familiei, după ce o conductă de apă blochează intrarea în restaurantul acestora, punându-le munca de-o viață în pericol. Cei trei copii ai familiei, Tina, Louise și Gene încearcă să găsească soluții care ar putea salva „Bob’s Burgers”.

Povestea familie Belcher a început acum mai bine de un deceniu (mai exact în 2011), iar ea va fi continuată anul acesta, într-un film în toată regula, cu care producătorii speră să egaleze succesul seriei anterioare.

Pandemia a îngreunat producția lungmetrajului „Bob’s Burgers”

H. Jon Benjamin revine în distribuția filmului „Bob’s Burgers”, alături de coprotagonistii din serie, Kristen Schaal, John Roberts, Dan Mintz, Eugene Mirman, Larry Murphy, Zach Galifianakis și David Wain.

De altfel, planurile de revenire a celebrului desen animat datează încă din anul 2017. Atunci, 20th Century Fox a anunțat că are intenția de a dezvolta acest proiect, cu Bouchard pe post de scenarist. Producția efectivă a început destul de târziu, la sfârșitul lui 2020. Așa cum era de așteptat, pandemia de Covid-19 a îngreunat finalizarea producției, echipa fiind nevoită să lucreze la distanță, o perioadă.

În ciuda multelor întârzieri, am aflat că „Bob’s Burgers” va avea parte de lansarea mult-așteptată în data de 27 mai 2022. Animația va putea fi văzută pe marile ecrane. 

Citește și: