Lucrurile încep să se îndrepte pentru Britney Spears: ce contract a semnat artista

Lucrurile încep să se îndrepte pentru Britney Spears: ce contract a semnat artista

Cu toate că viața lui Britney Spears nu a fost una deloc ușoară, în ultimii ani, lucrurile par să se îndrepte, iar „soarele răsare”, din nou, și pe „strada” artistei.

Britney Spears a încheiat un contract de milioane de dolari cu editorul Simon & Schuster, pentru o nouă carte. Acest contract a luat naștere în ultimele luni, se arată într-o știre Deadline.

Britney Spears a încheiat un contract de 15 milioane de dolari

Conform sursei menționate anterior, Britney Spears a încheiat un contract de 15 milioane de dolari, în contul cărora va da editorilor acces la informații în exclusivitate despre cariera ei, însă, poate și de mai mare interes, în legătură cu viața personală, cea presărată de multe evenimente nefericite.

Important de menționat că semnarea acestui contract vine la puțin peste patru luni după ce un judecător de la Curtea Superioară din Los Angeles a pus capăt, în mod oficial, tutelei forțate, ce a ținut mai bine de 14 ani, pe care tatăl acesteia, Jamie Spears, o avea asupra artistei care, în momentul de față, are vârsta de 40 ani.

Mai mult, luna trecută, sora lui Britney Spears, Jamie Lynn Spears, a publicat o carte, pe care mulți au catalogat-o ca fiind ficțiune, numită „Things I Should Have Said”, în traducere liberă, „Lucrurile pe care ar fi trebuit să le zic la timp”. Editorii artistei spun că cele două cărți nu au nicio legătură între ele.

Dovadă absolută stă în comentariul lui Britney Spears, publicat pe Instagram, imediat după lansarea cărții surorii sale: „Felicitări, succes la vânzări. Mi-aș dori să faci un test la detectorul de minciuni, astfel încât oamenii să știe că minți în cartea ta despre mine. Mi-aș dori ca Dumnezeu să coboare printre noi și să arate lumii întregi că vrei doar să faci bani de pe urma mea. Ești o ticăloasă, Jamie Lynn!”.

Ulterior, avocatul lui Britney Spears, Matthew Rosengart, a intervenit în conflict și a declarat: „Britney nu a citit și nu intenționează să citească vreodată această carte. Ea, împreună cu milioane de fani, au fost șocați de modul în care ai exploatat-o și ai încercat să obții câștig financiar de pe urma acesteia. Nu va tolera acest lucru”.

Citește și: