18 feb. 2022 | 09:03

Cum arată cartea Andreei Marin. Când va fi lansată

Monden
Cum arată cartea Andreei Marin. Când va fi lansată
Cum arata si cand se lanseaza cartea Andreei Marin

Andreea Marin este în culmea fericirii. Celebra prezentatoare TV le-a pregătit tuturor celor care o susțin cel mai frumos cadou. Vedeta lansează o carte intitulată „Nu există nu se poate”, având același titlu precum emisiunea pe care o moderează la TVR și motto-ul după care s-a ghidat tatăl ei toată viața. Când va fi lansat volumul.

Cartea Andreei Marin se lansează în martie 2022

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate vedete de televiziune din România. Prezentatoarea TV se bucură de o carieră fulminantă în mass-media, fiind prezentă pe micile ecrane de mai bine de 20 de ani.

De-a lungul timpului, Andreea Marin a trecut prin multe greutăți care au format-o ca individ, devenind o femeie puternică, înțeleaptă și cumpătată, iar acum, diva simte nevoia să împărtășească din experiența ei de viață cu admiratorii săi. Zâna Surprizelor lansează cartea „Nu există nu se poate” pe data de 17 martie.

Volumul este intitulat după motto-ul de viață al tatălui vedetei și se vrea a fi o carte motivațională și inspirațională. Fanii Andreei Marin sunt extrem de încântați de realizările profesionale ale idolului lor.

„A mai rămas o lună până la lansare! Pentru că nu mai am răbdare, vreau să împărtășesc cu voi coperta cărții „Nu există nu se poate”, care va apărea pe 17 martie la editura Bookzone.

Este o carte despre lecțiile pe care le-am primit de la viață, dar și poveștile unor oameni extraordinari, care au îndrăznit mai mult și nu au renunțat la drumul lor, indiferent câte obstacole li s-au ivit în cale.

O carte care îmi doresc din suflet să meargă din mână în mână, din generație în generație, căci știu că ea conține câte un crâmpei de înțelepciune, bucurie de a trăi frumos și demn, dragoste și lecții de viață prețioase pentru fiecare vârstă.”, a completat Andreea Marin pe pagina ei oficială de Facebook.

Pe cine a ales Andreea Marin între Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva

Vedeta a povestit că a scris cu sufletul cartea respectivă și speră ca oamenii să aibă ce învăța de la ea. De asemenea, recent, Andreea Marin a fost invitată în emisiunea La Măruță, unde a participat la sosurile iuți.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică a fost pusă să aleagă între Lavinia Pârva și Mihaela Rădulescu, iar răspunsul ei i-a șocat pe fani.

„Cătălin Măruță: Ești pe o barcă în mijlocul oceanului, iar ca să te salvezi, ești obligată să arunci un membru al echipajului. Echipajul este format din Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva, pe cine alegi să arunci pentru a te salva.”, a spus Cătălin Măruță.

Andreea Marin: Tot ce facem aici este o glumă și sper că își dau seama cei de acasă. Răspunsul meu a fost fără ezitare, Mihaela Rădulescu, pentru că știe că înoate.”, a fost dialogul pe care cele două vedete l-au purtat la PRO TV.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro