Lidl, Kaufland și Mega, lovite la ghiozdan: magazinul care dă rechizite la prețuri de pomană, înainte de începerea școlii

Lidl, Kaufland și Mega, lovite la ghiozdan: magazinul care dă rechizite la prețuri de pomană, înainte de începerea școlii

Părinții români se confruntă în ultima perioadă cu numeroase poveri financiare, din cauza scumpirilor în lanț pe care le resimt toate familiile din România. Într-un context inflaționist atât de agresiv, începerea școlii e un coșmar pentru portofel.

Începerea școlii poate face o gaură adâncă în bugetul unei familii normale din România, dacă părinții nu cunosc câteva locuri de unde pot cumpăra produse de calitate la prețuri ireal de mici.

Chiar dacă scumpirile caracterizează acum toate domeniile de activitate, toate produsele și serviciile, mai sunt retaileri pe piață care fac tot posibilul să țină prețurile la un nivel acceptabil pentru toate buzunare.

Mai există și oferte pe piață. Trebuie să știi unde să le cauți

Dacă ești în căutare de rechizite pentru copilul tău, îți oferim câteva sugestii care îi vor fi de mare ajutor micuțului în noul an școlar, în timp ce ție îți vor diminua povara financiara a cumpărăturilor costisitoare. Ofertele aparțin retailerului Bestmag, mereu aproape de tine și copilul tău!

De exemplu, dacă ai un băiețel care începe școala acum, acest Rucsac 3D Cars va fi perfect adaptat nevoilor lor de mic școlar. Spațios, încăpător, bine compartimentat și cun design atractiv, poate fi o alegere ideală pentru acest an școlar.

În cazul în care vrei să cumperi rechizite pentru mica ta școlăriță, fă-o fericită cu o alegere inspirată, care să-i trezească bucurie de fiecare dată când își face ghiozdanul pentru a doua zi. Poți alege, deci, acest Rucsac 3D copii Frozen. Prințesa din tărâmul ghețurilor e preferata tuturor fetițelor și cu siguranță nu vei da greș cu această alegere.

Disney – eternul Disney. Nimic nu-i fascinează mai tare pe micuții din ziua de astăzi decât legendarele personaje ale lumii Disney. Dacă și copilul tău se dă în vânt după basme, povești și desene animate cu prinți și prințese, iată un ghiozdan pe care nu va mai vrea să-l schimbe niciodată: Rucsac copii Disney Princess.

Nu ai deschis încă niciun link? Desigur, te gândești că aceste personaje, atât de cunoscute, pot fi inserate doar pe materiale scumpe și la prețuri foarte piperate. Te-ai înșelat! Fiecare ghiozdan prezentat e vândut cu mai puțin de 100 de lei, dar să continuăm …

Pentru copiii foarte mici, care merg, de exemplu, la grădiniță, e indicat să se opteze pentru un rucscac din material textil, moale și plăcut la atingere, foarte ușor, cu un motiv proeminent, care să-i atragă atenția și să-i stimuleze interesul de a se trezi cu drag în fiecare dimineață. De exemplu, acest Rucsac Minnie Mouse, numai bun atât pentru băieței, cât și pentru fetițe!

Te lăsăm să răsfoiești catalogul și să te convingi de prețurile mici și de calitatea produselor prezentate, citind descrierile fiecăruia în parte și admirând fotografiile care le ilustrează fix așa cum le vei primi și tu acasă.