Liderul cecen așteaptă semnalul lui Putin ca să atace Kievul: „Acești șobolani sunt căutați”

Liderul cecen așteaptă semnalul lui Putin ca să atace Kievul: „Acești șobolani sunt căutați”

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, așteaptă semnalul lui Vladimir Putin pentru a ataca Kievul. Acesta este unul dintre cei mai fervenți luptători împotriva Ucrainei, alături de trupele cecene pe care le conduce. El a postat un nou mesaj pe Telegram în care îi cere liderului rus să dea semnalul pentru a ataca Kievul. 

Ramzan Kadîrov așteaptă semnalul să atace Kievul

„Săptămâna aceasta, după cum știți, am eliberat complet întregul teritoriu al LPR-ului de ticăloșii cu gândire naționalistă.

Da, aceasta este, fără îndoială, o realizare istorică și fatidică pentru Lugansk, dar cel puțin pentru noi, cecenii, operațiunea specială este încă departe de a se termina.

Sperăm cu disperare că ni se va oferi oportunitatea de a ajunge la Kiev, dacă este necesar, și de a pune capăt rămășițelor teroriștilor care au fugit din Republica Cecenă.

Acești șobolani sunt căutați. Îi căutăm de multă vreme. Acum au apărut în capitala Ucrainei. Și sper cu adevărat că comandantul nostru șef suprem, președintele Vladimir Putin, va da un ordin și va trimite unitățile noastre să-și regleze conturile cu cei de mai sus.

Toți luptătorii din Republica Cecenă se pregătesc intens și dornici de momentul în care sosește instrucțiunea corespunzătoare. Pentru noi, problema fundamentală este să ne rezolvăm socotelile cu șaitanii care s-au revoltat în Republica Cecenă.

Îi căutăm de multă vreme. Astăzi au ieșit la suprafață ca dintr-o canalizare, în Ucraina. Și deși au ajuns acolo întâmplător, este pur și simplu vital să profităm de oportunitate. Tot ce am nevoie este o comandă și apoi îi așteaptă fie cerul, într-o cutie, fie trei metri sub pământ.

Doar așa și nimic altceva. Sunt terorişti recunoscuţi oficial. Au răpit oameni în Republica Cecenă, au ucis și mutilat populația civilă, frații și surorile noastre. Nu întâmplător am anunțat de multe ori o recompensă mare pentru informații despre locația lor.

Acestea nu erau cuvinte goale. Încă de la începutul operațiunii speciale, accentul nostru special a fost tocmai pe dezvăluirea locației acestora. Această sarcină rămâne o prioritate până în prezent. Și nu pentru că ei reprezintă vreun fel de forță pe câmpul de luptă, ci pentru că sângele celor uciși inocent de ei cere răzbunare.

Am o singură cerere. Constă în a ne da permisiunea să mergem, dacă este cazul, chiar la Kiev și să ne luptăm cu dușmanii noștri de sânge. Atât cerem. Restul îl vom face noi înșine.”, a scris Kadîrov.

Kadîrov, aliat apropiat al lui Putin

Kadîrov, un aliat cheie al președintelui rus Vladimir Putin, a declarat că patru batalioane – North-Akhmat, South-Akhmat, West-Akhmat și Vostok-Akhmat – cu un „număr impresionant” de oameni vor fi formate pentru a sprijini Moscova.

Anunțând mișcarea într-o postare pe Telegram duminică, el a scris: „Contingentul militar va include doar băieți ceceni.

Aceștia vor suplimenta componența trupelor Ministerului Apărării al Federației Ruse”.

Kadîrov a venit la putere în 2007, la trei ani după ce tatăl său, fostul președinte cecen Akhmad Kadîrov, a fost asasinat.