Legătura dintre Star Trek: Picard și viața lui Sir Patrick Stewart: ce a mărturisit actorul

Legătura dintre Star Trek: Picard și viața lui Sir Patrick Stewart: ce a mărturisit actorul

Ultimul sezon din „Star Trek: Picard” pare să aibă legătură directă cu viața actorului Patrick Stewart, după cum chiar acesta a mărturisit.

Mai exact, sezonul va explora mai mult psihicul personajului Jean-Luc Picard, ajuns la bătrânețe, încercând să pună emfază pe sănătatea mintală a acestuia. Cu toate că, atunci când ne referim la adaptările recente ale francizei „Star Trek”, aceasta este, poate, cea mai apropiată de cerințele fanilor, vorbim, în acest caz, de ultimul sezon pe care Paramount+ îl are în plan, din nefericire. Mai exact, aceasta va fi ultima călătorie a lui Jean-Luc Picard în „the final frontier”.

De menționat că „Star Trek: Picard” are intenția de a se încheia epocal, aducându-i „la aceeași masă” pe Guinan (personaj interpretat de Whoopi Goldberg), dar și pe Q (personaj interpretat de John de Lancie).

Filmul serial „Star Trek: Picard” a revenit aseară pe micile ecrane

Filmul serial „Star Trek: Picard” s-a întors, în data de 3 martie, pe micile ecrane, spre bucuria fanilor acestei francize. Ba mai mult, odată cu noua lansare, Sir Patrick Stewart a vorbit despre asemănările dintre personaj și propria sa viață, mărturisind că, în copilărie, a crescut într-un mediu familial profund abuziv, creat de tatăl acestuia. Mai exact, conform declarațiilor, tatăl lui Stewart ar fi suferit de PTSD (tulburare post-traumatică) care i-ar fi disturbat sănătatea psihică, dar și liniștea familiei sale, în paralel.

Așadar, actorul s-a implicat activ în organizații de caritate din această nișă, fiind un fin cunoscător al subiectului.

„Am putut extrage detalii din propriile mele experiențe de viață. Și, în mare parte, datorită terapiei de înaltă clasă, care a fost foarte importantă în viața mea de adult, din ultimii 30 de ani. Am beneficiat enorm de pe urma asta”, a spus actorul.

Ba mai mult, acesta a lăsat să se înțeleagă că ar exista o oarecare legătură între experiențele personale și personajul pe care îl interpretează.