Xiaomi 12 Pro, 12 și 12X, gata de lansare: noul flagship al gigantului din China vine și în Europa

Xiaomi 12 Pro, 12 și 12X, gata de lansare: noul flagship al gigantului din China vine și în Europa

În urmă cu foarte puțin timp, Xiaomi a anunțat lansarea noilor sale telefoane de top: 12 Pro, 12 și 12X, și în Europa. Ce știm, până acum, despre noul flagship al gigantului chinez.

Conform comunicatului de presă, noile modele de telefoane, ce se înscriu în categoria flagship, ar urma să pună accentul pe divertisment, în primul rând. Mai exact, capacitatea de procesare, dar și de filmare, promite să crească în cazul celor trei device-uri cu care se laudă producătorul.

Xiaomi 12 cochetează cu videografia

Era o vreme când telefoanele aveau limitările lor, iar pentru a obține imagini de calitate aveai nevoie să folosești camere profesionale. Potrivit a ceea ce știm până acum, noul flagship al gigantului ar miza pe calitate, mai exact pe un senzor de 50 MP, aferent camerei principale, dotată cu un unghi generos, dar și cu capacitatea de a înregistra 8K.

Aceleași caracteristici interesante se regăsesc și în cazul lui Xiaomi 12 Pro, aici având parte de beneficii în plus, materializate în trei senzori de ultimă generație, de 50 MP fiecare.

Xiaomi 12 Pro promite să se descurce excelent la fotografia de noapte. Garantează asta cu un senzor de la Sony

Poate cel mai interesant aspect este că unul dintre senzori este ultra-larg și vine de la Sony, fiind în stare, conform a ceea ce am aflat, să capteze cantități mari de lumină, de mare ajutor pe timp de noapte. Toate acestea sunt completate de o viteză de focalizare care face ca filmarea sau fotografierea în condiții vitrege să devină mult mai ușoară.

Se poate spune că, dacă toate acestea vor funcționa optim, conform promisiunilor, Xiaomi 12 Pro ar putea să devină noul prieten de încredere a oricărui fotograf care vrea să obțină imagini decente, în orice condiții, chiar și atunci când nu are asupra sa camera foto profesională. Unii ar putea considera exagerată această afirmație. Rămâne de văzut dacă se va plia și în viața reală.

Împreună cu cele două telefoane de top, Xiaomi va lansa, de asemenea, modelul 12X. Ba mai mult, de la lansare nu vor lipsi produse din categoria wearable, ca Xiaomi Watch S1, dar și căștile inteligente Xiaomi Buds 2T Pro.

Toate acestea vor fi lansate oficial și regional, în Europa, în data de 31 martie 2022, la Viena. Redacția PlayTech.ro va fi prezentă la eveniment.

Citește și: