Fiica lui Carmen Harra, noua Kim Kardashian. Face furori în America cu formele sale

Fiica lui Carmen Harra, noua Kim Kardashian. Face furori în America cu formele sale

Fiica lui Carmen Harra este des confundată cu celebra Kim Kardashian. Tânăra face ravagii în America datorită formelor sale, iar de cele mai multe ori atrage privirile tuturor oriunde merge. Majoritatea românilor o cunosc pe clarvăzătoarea care mai face uneori predicții și despre România, dar puțini o știu pe fata sa. Cum arată Alexandra? Fata s-a comparat cu starul internațional. ,,Eu am circumferința șoldurilor 109, iar ea…”, a spus cea din urmă.

Fiica lui Carmen Harra se compară cu Kim Kardashian: ea face furori în America

Fiica lui Carmen Harra se compară cu Kim Kardashian în presa americană. Alexandra a dezvăluit care este circumferința șoldurilor sale în comparație cu diva celebră care a cucerit planeta cu formele ei incredibile. Fata celebrei clarvăzătoare de la noi are 36 de ani, scrie cărți, consiliază cupluri și are o rubrică într-o publicație cunoscută de peste Ocean.

De asemenea, ea este urmărită de un număr mare de persoane pe rețelele de socializare. Fata lucrează cot la cot cu mama ei, terapeut și consilier. Formele aparte pe care le dezvăluie în mediul online i-au dus pe toți cu gândul la Kim Kardashian.

„Cineva din România a scris că am circumferința șoldurilor mai mare decât Kim Kardashian. Eu am 109, iar ea, 101′, a declarat Alexandra, pentru Daily Mail.

,,Gestionează afacerea familiei și își dorește să le ajute pe tinerele femei”

Alexandra Harra s-a descris pentru jurnaliști. Cei din urmă au dat mai departe fanilor CV-ul ei pentru a o cunoaște mai bine. Fata îi calcă pe urme mamei sale, iar încă din copilărie a visat asta. Cea din urmă a avut acces la poveștile a mii de oameni și a învățat diverse tehnici de terapie și consiliere.

Mai mult decât atât, femeia gestionează afacerea familiei și le oferă clienților săi îndrumare de specialitate. Fiica fostei cântărețe își dorește foarte mult să ajute tinerele femei să își descopere valoarea, să se respecte și să își găsească un drum potrivit în viață.

„Consilier pe probleme de relații și cuplu, Alexandra Harra calcă pe urmele mamei sale. Încă din copilărie, prin natura profesiei mamei ei, Alexandra a avut acces la poveștile a mii de oameni și a învățat, direct, tehnici de terapie și de consiliere.

Alexandra gestionează afacerea familiei și, la rândul ei, le oferă clienților îndrumare de specialitate. Alexandra își dorește să le ajute pe tinerele femei să-și descopere valoarea și drumul în viață. Este editorialist la Huffington Post, RelationshipHeadquarters.com și la alte publicații de specialitate.”

Urmăriți Playtech.ro și pe