Kanye West, din ce în ce mai singur: cine l-a mai părăsit, de data aceasta, pe rapperul american și de ce

Kanye West, din ce în ce mai singur: cine l-a mai părăsit, de data aceasta, pe rapperul american și de ce

Kanye West pare să fie din ce în ce mai singur, în ultima perioadă. De altfel, există o veche vorbă românească pe care nu o putem da „pe post”, dar care descrie foarte bine situația în care se află, în acest moment, rapperul.

În urma comentariilor sale antisemite, Kanye West se confruntă cu situația în care să fie părăsit de toți cei care îl înconjoară, inclusiv de partenerii de afaceri.

Cine l-a mai părăsit pe Kanye West, de data aceasta

Reamintim că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, el devenea persona non grata pe rețele de socializare. Într-o postare, care a fost ștearsă chiar imediat de administratori, West a distribuit, la vremea respectivă, o captură de ecran a unui mesaj pe care i l-ar fi trimis lui Sean „Diddy” Combs, unde încerca să insinueze că cel din urmă menționat „ar fi fost controlat de un grup de evrei puternici”, relata NBC News. Ulterior, conturile de socializare i-au fost suspendate.

Ai fi zis că necazurile lui Kanye West se termină aici, însă nici pe departe, se pare. Recent, agenția CAA a anunțat că renunță la colaborarea cu Kanye West, motivul fiind întocmai comentariile sale antisemite.

Artistul a semnat contractul cu CAA în 2016, iar în acesta se stipula că agenția se va ocupa strict de turneele sale. Totuși, din 2016, până în prezent, West n-a mai fost văzut în niciun turneu, astfel că și acesta ar putea fi un motiv pentru care se renunță la colaborare, antisemitismul de care a dat acesta dovadă fiind, cel mai probabil, „cireașa de pe tort”.

De altfel, privind în urmă, comportamentul rapperului a lăsat de dorit, în ultimii ani, mai ales în perioada alegerilor prezidențiale, din Statele Unite ale Americii. Ba chiar, la un moment dat, West și-a manifestat intenția de a candida la prezidențiale, totul ca ulterior să-i ofere susținere fostului președinte american, Donald Trump. Acestea fiind amintite, de unde timp să se mai ocupe și de muzică?