Cum ar fi arătat vedetele dacă ar fi fost și ele sărace

Cum ar fi arătat vedetele dacă ar fi fost și ele sărace
Sursa foto: Sad and Useless

După cum știe oricine, vedetele de pe scena filmului, muzicii și politicii au conturile la bancă destul de pline. Doar actorii din Game of Thrones au niște venituri colosale, mai substanțiale decât tot ce câștigă un om într-o viață.

Dar cum ar fi arătat vedetele dacă ar fi fost nevoite să trăiască precum oamenii obișnuiți, fără faimă, fără oportunități și fără mai mulți bani decât ar putea duce o persoană? Mulțumită Photoshopului, există și un răspuns la această întrebare, după cum poți vedea din lista de mai jos.

Kim Kardashian West și Kanye West ar fi fost probabil supraponderali și ar fi arătat precum vecinii de alături. Kanye West și-ar fi păstrat în continuare reputația de persoană care nu zâmbește.

Frumoasa Nicole Kidman ar fi devenit aproape banală cu câteva zeci de kilograme în plus, pe când Gwyneth Paltrow ar fi arătat exact ca una din profesoarele tale din liceu.

Actrița și cântăreața Zooey Deschanel ar arăta precum o mamă tipică din suburbii.

Gemenele Mary-Kate și Ashley Olsen ar arăta ca și cum au descoperit ieri moda anilor 2000, pe când Scarlett Johansson ar arăta precum o bibliotecară.

Fără bani, Donald Trump probabil și-ar arăta chelia și ar avea o nuanță a pielii ceva mai puțin portocalie decât suntem obișnuiți.

Sarah Jessica Parker ar avea o coafură tragică, desprinsă din coșmarurile anilor 1980, pe când John Travolta ar arăta precum un șef al unei rețele interlope cu kilogramele în plus și părul ostentativ de pe piept.

Nici Jennifer Aniston nu ar duce-o prea bine. Ar avea gușă de la obezitate, iar ridurile nu ar mai fi corectate cu chirurgie estetică.

Leonardo DiCaprio ar fi și el ceva mai gras și cu o privire mai tristă, pe când Tom Cruise ar fi supraponderal, dar fericit.

La rândul lor, Jay-Z și Beyonce ar fi mult mai puțin glam și mult mai ghetto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: