Joburi de vis pentru români: cel puțin 1.400 euro net plus vacanțe incluse în toată lumea, gratis

Joburi de vis pentru români: cel puțin 1.400 euro net plus vacanțe incluse în toată lumea, gratis

Cum arată jobul ideal pentru tine? Sigur te-ai întrebat măcar o dată în viață acest lucru și, fără îndoială, ai deja un răspuns care include două coordonate principale: bani cât mai mulți și oportunități de călătorie. În fond, banii sunt o necesitate și cine nu se dă în vânt după vacanțe?

Așa ne gândeam și noi, tocmai de aceea îți prezentăm câteva opțiuni irezistibile de joburi, de neratat în 2023.

Este vorba, concret, despre oferta unei firme de recrutare, ce este în căutare de 300 de persoane dornice să plece în aventura vieții lor, pe bani frumoși.

Se va lucra pe vase de croazieră, deci mediul de lucru este unul inedit, înconjurat de peisaje frumoase și spectaculoase, de oameni dornici de relaxare și de experiențe interesante, la bordul navelor ce vă vor purta în cele mai interesante destinații turistice.

Desigur, trebuie să ai anumite calificări pentru a fi eligibil pentru un astfel de loc de muncă, dar și dacă nu le ai, poți să urmezi cursuri de specialitate în acele domenii și să dobândești într-un termen rezonabil diploma ce îți va servi la angajare.

Salariul minim – 1.400 de euro, bani în mână, dar poți primi și 2.900 de euro, tot în mână, după o lună de muncă

Salariile sar de 1.400 de euro în mână, lunar, o sumă pe care doar câteva procente dintre românii angajați în țară au șansa de a o vedea în buzunar.

Dacă ești bucătar, trebuie să știi că oportunitatea oferită de acest job e una impresionantă. În calitate de bucătar-șef, vei fi remunerat cu o sumă ce-ți va permite ca, în doar câteva luni de economisire, să-ți cumperi o mașină foarte bună. Practic, salariul pentru această poziție este de 2.900 de euro net lunar. Salariul unui bucătar fără funcție de răspundere, deci care nu este șef, este de 1.440 în mână.

Dacă ai calificare de barman, poți primi un salariu de 1.500 de euro net, iar în calitate de Sous Chef, salariul va fi de 1.700 de euro și de data aceasta vorbim despre bani în mână.

Nu în ultimul rând, trebuie să știi să vorbești în engleză, dar nu ai motive de îngrijorare. Dacă stăpânești limba la nivel conversațional mediu, ești un candidat foarte bun pentru astfel de locuri de muncă.