Jessica Biel intră în pielea unei criminale din Texasul anilor ’80: trailer-ul pentru Candy, lansat oficial de Hulu

Jessica Biel intră în pielea unei criminale din Texasul anilor '80: trailer-ul pentru Candy, lansat oficial de Hulu

Hulu a lansat, recent, un trailer pentru viitoarea miniserie, inspirată din fapte reale, „Candy”, cu Jessica Biel, în rolul celebrei Candy Montgomery.

Pelicula a fost creată și scrisă de Robin Veith („Mad Men”) și Nick Antosca („Hannibal”). Acțiunea miniseriei „Candy” are loc în 1980, în Texas, și urmărește fapte reale. Filmul serial spune povestea lui Candy Montomery, o „gospodină” care descoperă că soțul ei o înșeală cu una dintre prietenele ei.

Lucrurile iau o întorsătură ciudată când Montgomery o implică în poveste pe prietena ei, Betty Gore, cu care se duce, de regulă, la biserică. Cu alte cuvinte, avem parte de o relatere a unei crime.

Jessica Biel, aproape de nerecunoscut în „Candy”

Așa cum menționam anterior, rolul principal este interpretat de reputata actriță Jessica Biel (cunoscută publicului pentru rolurile sale din „Seventh Heaven” și „The Sinner”, serial care poate fi văzut, în prezent, pe Netflix). Din distribuție mai fac parte Melanie Lynskey („Doi Bărbați și Jumătate” și „Yellowjackets”), Timothy Simons, Pablo Schreiber și Raul Esparza.

Hulu a lansat un nou teaser trailer pentru „Candy”, punând-o în lumina reflectoarelor pe Jessica Biel, machiată suficient de bine pentru a fi de nerecunoscut fanilor săi, astfel încât să semene cât mai mult cu Candy Montgomery.

Rămâne de văzut cât din povestea reală va fi transpusă în această miniserie (serie limitată) și câte alte elemente de scenariu vor fi introduse, pentru a face istorisirea și mai interesantă.

În mod evident, vorbim despre un serial care s-ar putea să se transforme într-un mare succes, atât prin natura poveștii ieșite din comun, cât și datorită prestației actriței Jessica Biel, dar și a colegei sale de platou, Melanie Lynskey.

„Candy” va debuta pe Hulu în data de 9 mai 2022, urmând ca, în următoarele patru zile, să fie publicate și celalte episoade. În total, așa cum v-ați dat seama deja, miniseria va fi formată din cinci episoade.

Citește și: