30 mart. 2022 | 01:39

Iluzia optică uluitoare care te va deruta complet. Tot ce trebuie să faci este să o urmărești

ACTUALITATE
Iluzia optică uluitoare care te va deruta complet. Tot ce trebuie să faci este să o urmărești

Iluzia optică de mai jos va fi capabilă să te deruteze complet. Nu este niciun truc la mijloc, iar tot ceea ce trebuie să faci este să o urmărești cu atenție.

Această iluzie optică uluitoare este setată să îți provoace confuzie dacă o vei privi pentru mai mult timp. Tot ceea ce trebuie să faci este să derulezi imaginea de câteva ori, iar apoi să observi ce anume poți vedea.

Chiar dacă pare doar o imagine cu dungi albe și negre, se poate schimba dacă o derulezi rapid. Imaginea perfect fixă pare să se clatine atunci când o muți mai sus sau mai jos.

Această imagine complicată i-a lăsat pe utilizatorii rețelelor de socializare uluiți, și totodată cu o vedere ușor încețoșată. Internauții care au interacționat cu imaginea respectivă au comentat:

  • „Poți de asemenea să îți muți telefonul în loc să o derulezi”;
  • „Nici măcar nu e nevoie, ochii mei se împiedică deja, așa cum sunt”;
  • „Am obținut același efect doar mișcând telefonul în sus și în jos, așa că să nu crezi că rata de cadre (FPS) are vreo legătură cu asta”.
iluzia optică

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa derulezi imaginea

Iluzia optică va crea confuzie pentru câteva momente

Totodată, o altă iluzie optică poate dezvălui totul despre stabilitatea ta emoțională. Dacă te uiți la imagine și vezi mai întâi un lacăt, atunci ești cineva căruia îi place să „exploreze necunoscutul și să treci dincolo de propriile limite”.

Dar dacă ai văzut mai întâi o persoană care plânge, s-ar putea să merite să o folosești ca pe o oportunitate de a-ți „face timp să te relaxaezi și să îți limpezești mintea”. O altă iluzie optică incredibilă îți poate păcăli creierul să vadă o schemă de culori monocromă, chiar dacă este de fapt alb-negru.

Spectatorii trebuie să se uite la punctul din centrul imaginii care arată o imagine a peisajului rural cu niște case în fundal. Această imagine dificilă te poate face să vezi puncte intermitente care nu sunt cu adevărat acolo.

Deși este doar o imagine statică a discurilor albe la intersecțiile barelor gri pe un fundal negru,pare să arate că punctele își schimbă culoarea. Nu ezita să cauți pe internet și alte iluzii optice interesante.